Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
Én nem értem ezt a Yandex-et. Most vagy frissíti magát állandóan, vagy nálam van valami másképpen :D
Próbáljátok már ki :)
Beillesztem angolul a pl a 3. szövegrészt és nekem teljesen mást ad ki magyarul. Mutatom:
2011 szeptemberében 40 munkatársat rúgtak ki a Brno stúdiójából, a Prágai stúdiójában elbocsátott néhány személyzettel együtt.[11] mindkét stúdió korábban összesen 200 főt tartott, ezért mintegy 25% - át csökkentették a létszámleépítésben.[12] 2K Czech 2012 novemberéig új személyzetet vett fel[13], és abban az időben 188 alkalmazottja volt.[14] január 10-én 2014, 2K bejelentette, hogy 2K Cseh Prágai iroda volt, hogy bezárja, és hogy 10 személyzet, valamint a fejlesztés a Mafia III fogják áthelyezni 2K központja Novato, California, a legtöbb más személyzet költözött 2K Cseh fennmaradó Brno studio.[15] [16] a elbocsátott alkalmazottak közül néhányat később a Warhorse Studios bérelt fel.[17] A Mafia III később a 2K új stúdióhangár 13, 2K Cseh kap egy mellékszerepet.[18] 2017-ben a stúdiót egyesítették a 13-as hangárral.[19][20]"
Neked pedig ezt:
2011 szeptemberében, 40 személyzet tagjai voltak elbocsátották a társaság Brno stúdió, a másik pár a személyzet elbocsátott a Prágai stúdió.[11] Mindkét studios korábban otthont összesen 200 személyzet, tehát mintegy 25% - uk volt vágva az elbocsátások.[12] 2K cseh kezdett új alkalmazottak felvételével, amelyet November 2012,[13], valamint abban az időben volt 188 alkalmazottak.[14] január 10-2014, 2K bejelentette, hogy a 2K cseh Prága hivatal az volt, hogy közel 10 személyzet, valamint a fejlesztési Mafia III lenne költözött 2K központjában, Novato, Kalifornia, a legtöbb más személyzet költözött 2K cseh megmaradt Brno stúdió.[15][16] egy ismeretlen szám az elbocsátott alkalmazottak voltak, később által bérelt Csataló Studios.[17] Mafia III később eltolódott 2K új stúdió Hangár 13, a 2K cseh fogadó támogató szerepet.[18] 2017-Ben, a stúdió beolvadt a Hangár 13.[19][20]
Utoljára szerkesztette: Zeller01, 2020.05.14. 20:51:15