Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
  • Kaszi46
    ezzel én nem értek 1et még a legkisebb mértékben sem! nem tudom hány éves lehesz, de úgy gondolom nálam mondjuk fiatalabb, ezért neked a frisebb gamek nyujtották maradandó grafikái, és tartalmi élményt. Szerintem a grafikáról kár beszélni, vagy ahhoz kötni bárminek is a maradandóságát, mert a 10-15 évvel ezelőtti alkotásoknál, én ugyanugy el voltam hülve bizonyos játékok grafikája láttán mint te "most" max pain után.
    Véleményem szerint az a maradandó játék ami grafikától, kortól nemtől függetlenül tud szórakoztatni éveken át! Ilyen játékok szerintem a tetris,bubble,arkanoid,galaga,wizard stb stb. ezeknél persze bele lehetne kötni abba hogy nincs tartalmuk, hiszen ezek logikai, ügyességi játékok, ezért is említeném meg, a számomra tartalommal rendelkező, éveken át grafikai csúcsnak számító, és szorakozást nyújtó, 10 éves játékok pár darabját a teljeség igénye nélkül: Robocop, shinobi, golden axe, final fight, cadillacs & dinosaurs. Persze erre jöhet valaki és mondhatja azt, hogy ezeknél ő sokkal régebbi játékokat tudna mondani pl a c64-es időszakból, aminek garfikája éveken át ütött, és tartalmilag is korrekt volt(mint ahogy ezt én is tehetném). szóval így a végére eljutottam oda, hogy ez az egész totál szubjektív, és kb attól függ, miylen játékokkal kezdtél el játszani. Természetesen napjainkban is jönnek ki oylan alkotások amik maradandót alkottak számora, ha az utóbbi időket nézem akkor olyan játékokat emelnék ki mint: Giants, tron2.0, black&white, és még számos játék, jóideg sorolhatnám még őket.
    Mi most haverokkal már hetek óta nyúzzuk gyermekkorunk játékait, amiknek nagyrésze még 2d-s mégis oriási élményt nyujtanak, és mondhatni megunhatatlanok.
    remélem nem kötekedésnek veszed, ez csak egy régi gémer véleménye