kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • BEAST #9568
    amíg dolgozni voltam , leült a gépemhez és mivel ő épp win reinstallt akart a saját gépén gondoltam hozzám menti ki a dolgaiz , hely nem volt és állítása szerint azt hitte nekem már nincs szükségem ezekre vagy már megvan máshol , fogta és nekiállt törölni a gépemen , azt tudni kell öcsémről hogy egy "klikk Next... Klikk Next..." szintű win telepítés megy neki , jah meg a CS-t is feltudja telepíteni ... nem nagyon megy neki az angol mivel németet tanul neki meg magyar rendszere van mindegy ... hogy rövidre fogjam , valahogy eljutott odáig hogy az animék nagy részét letörölte , az összes mp3-t ... de ezt már csak azután vettem észre hogy az én windowsom kritikus hibára hivatkozva el sem indult ... ő azt mondta nem tudja mi lett vele , megnéztem nála a vinyó tartalmát és szépen elmesélte hogy mit és hogy gondolt ... nincs is szebb dolog egy dög meleg munkanap után egy éjszakai wininstallnál /sigh