72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#9555 má rréééég megvan torrentről :) -
#9554 most néztem, éjdzskjú-ról tölhető ff7 advent children ost. :)
szerintem aki látta a filmet annak közelező ^^ -
Nuki #9553 valaki volt már Budapesti anime találkozón?
(vagy bármijenen, lakhely szerint értendő =) -
#9552 a gozaru tájszólás. ahogy a narutoban a dattebayo. sőt! első elképzelésben naruto is gozarut mondott volna :) -
Nuki #9551 áááá edzőtársaim kedvenc sorozata, nekem is megmutatták de valamiért még mindig nem adták kölcsön, állítólag marha jó =) -
Prof William #9550 Kineveték biztos...
Amíg elő nem vette a kardját... :) -
#9549 JA végülis Forrest is csak 2 dologban volt jó:D emberségben és futásban:)
Kenshin meg emberségben és kardozásban?:D (vajon a furcsa beszéd miatt őt is kinevették kiskorában?:D) -
Prof William #9548 Kicsit mintha a japán Forest Gump lenne... -
#9547 elkezdtem nézni a kenshint.... 7. résznél járok de valamiért borzalmasan unalmasnak találom.. nyugtasson meg valaki, hogy ez megváltozik....
Egyébként kurvára idegesít ahogy kenshin beszél... Kimond valamit aztán meg nyugtázza a mondatot...brrr... -
Prof William #9546 Érdekes lenne egy FF-szerő fighting game. Csak itt nem Limit Breake hanem Oyashiro mód lenne, és Rena fejleszthetné a bárdját. :) -
#9545 most figyeltem csak a 10. résznél a SquareEnix a szponzor, lehet lesz belőle vmi non-H-game?? :D -
Prof William #9544 Grr... Kettőször postolt. Szóval reméllemmert ez elméletileg a lezárása a sztorinak, a final boss fight. :) -
Prof William #9543 NAGYON, NAGYON REMÉLLEM! -
Prof William #9542 NAGYON, NAGYON REMÉLLEM! -
Nuki #9541 ajánlom előtte, 13 rész nemsok, de nem akarok beleszólni, mivel csak azt láttam =))
Most szedegetem a Gankutsuou-t (persze hogy Jőji Nakata szinkronszinész benne, pont azért =) -
#9540 azt fogom meglesni az eureka seven utan -
Nuki #9539 Én még csak most jutottam el addig hogy végignézzem az Elfen Lied-et....
Nagyon durva, nem csak abból a szempontból hogy lábak, fejek röpködnek, az csak egy dolog!
Iszonyat jó!! -
#9538 imadok animet nezni mikor lelkileg meg vagyok torve.
es a mai resz eszmeletlenul jol lett idozitve... gomboc volt a torkomban mikozben neztem:)
-
#9537 A manga 13 fejezetes. Az anime meg 26 (:
Mellesleg a manga fordítása erősen le van maradva. Még csak a második fejezetnél járnak....Na mind1. Sajnos most se animezni se olvasni nincs sok időm (Szóbelizek) -
#9536 Melyik fejezetből van? Belefér még a sorozatba?? -
Prof William #9535 Egy újabb megható jelenet a Higurasi mangájából.
Vigyázat. Jelentős mennyiségű spoilert tartalmaz. :)
Holdvilág... andalgás...
http://usteam.hu/pictures/b/pics/1150567432142.jpg
-
#9534 Eureka Seven kozepen jarok.. egyre jobban tetszik... foleg itt a 20-25. resz kozeleben
-
JimBoni #9533 Hali emberek!
Vki nem tud egy forrást Sonic X 3. szezonhoz, ami lehetőleg nem 4Kids!-es, mert az csúnyán megkavarta a dolgokat. :P
Köszi! -
Nuki #9532 ez jóóó :)
"Japanese people know the English name order, so they don't change the order of English names. Hungarians may have a problem because they place their family name first but Japanese people expect all European people to have the English name order."
valakinek probléma? :P -
#9531 Tanulj japánul
8.1. Pronouns fejezet alján megemlítik a magyarokat, mert mi is úgy használjuk a nevünket, mint a japók :D -
#9530 Bleach 84-85 ... hmmm [remélijólesz] -
#9529 hehe:DD -
Nuki #9528 részvét^^
soksikert, nem tudom mihez, de igen! -
#9527 Igaz látszik, hogy2 vizsgára tanultam és fáradt vagyok:S Sorry:) -
Nuki #9526 rosszul olvasta sire. -
#9525 Honnan tudod, hogy nagyon jók ha nem ismered? -
#9524 Ezek nagyon nagy részét ismerem, és nagyon jók!!:) -
Nuki #9523 nemgond :p láttam őket, sok van, ez van :D
inkább rászokjon;D -
#9522 Hát az elég durva lesz, ha erre rászokik, mert a Detective Conan TV sorozat már a 444-edik résznél tart, nem beszélve a rengeteg Detective Conan moziról és OAV-ről. -
#9521 Ha egész estés film kell, akkor lásd #9482-ben az ajánlásomat.
TV-sorozat ajánlásom:
Gondolkodáshoz, drámához, izguláshoz:
Texhnolyze
Serial Experiments Lain
Haibane Renmei
Paranoia Agent
Kino no tabi
Hi no Tori
Monster
X
GunGrave
*Fullmetal Alchemist
*Ghost in the Shell: Stand Alone Complex
*Wolf's Rain
Shingetsutan Tsukihime
Vampire Princess Miyu
RahXephon
Neon Genesis Evangelion
Jó kedvhez:
Great Teacher Onizuka (GTO)
School Rumble
Midori no Hibi
Azumanga Daioh
Love Hina
Slayers
Slayers Try
Excel Saga
Ah! My Goddess TV
Full Metal Panic? Fumoffu
Akcióhoz:
Berserk
Rurouni Kenshin TV
*Cowboy Bebop
Trigun
Speed Grapher
Noir
Hellsing
Sporthoz:
Hajime no Ippo
A legtöbb jó anime több válfajba is besorolható, ha a pontos kategóriákra vagy kíváncsi, akkor nézz utána vagy az Anime News Network-ön, vagy az AniDB-n, vagy a listámban.
OAV ajánlásom (ömlesztve):
Golden Boy
Rurouni Kenshin OAV - Reminiscence
Rurouni Kenshin OAV 2 - Reflection
Tenchi Muyo! Ryo-Ohki OAV 1 + The Night Before The Carnival + OAV 2 (a többi Tenchi sorozat viszont már elég gyenge)
Read or Die
Vampire Princess Miyu aka Kyuuketsu Hime Miyu
*Wolf's Rain (utolsó 4 rész OAV-ként jött ki)
Puppet Princess aka Karakuri no Kimi
The Voices of a Distant Stars aka Hoshi no Koe -
Nuki #9520 htx ^.^
valakit rá szeretnék szoktatni az animéra, és ilyen filmeket kedvel :P (sherlock holmes, stb:P ) -
#9519 Detective Connan -
Nuki #9518 na? valaki tudna Nyomozós animét? :) plz! -
Prof William #9517 http://www.vimanga.ru/
Itt is van Black Lagoon és még sok más. -
Nuki #9516 #9514 támogatom: Hellsing :)