FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Nem tudom, számomra jobbnak tűnt, mint a többi friss szezonos. Ha ugyan ebben a kategóriában hasonlítjuk össze az animéket ott van az Absolute Duo, a Seiken Tsukai no World Break, a Juuou Mujin no Fafnir és a Shinmai Maou no Testament. Az első háromnem igazán tudott meggyőzni, úgy fejeztem be a kezdő részeket, hogy ha más nincs ezek is jók lesznek. A Testamentnél legalább várom a második részt. Ez nálam már jó kezdet. :D
Igazából ennél már csak az volt érdekesebb, amikor a Maria the Virgin Witch című remekmű első részében többször is "visszatekertem" egy részre, mert nem akartam hinni a fülemnek (szememnek), miszerint az egyik szereplő annyi katonát elégített ki orálisan, hogy szegény fájlalta az állkapcsát. Azt hiszem elértünk egy új mérföldkövet az animék történelmében.