Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
* manuális
* automatikus
60 cm magas, és nagyon komoly moneyhat, de tényleg jól néz ki. Nekem legalábbis tetszik.
Pénzes lennék, egyet tuti rendelnék magamnak.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
@
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szép meg minden, de valami nagyon furcsa. és nem tetszik.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

WWFSMD?
Inkább azon hogy psziholóiailag hogyan próbálják feldolgozni. Megpróbálnak a lehetõ legtöbbet kihozni a jelenlegi életükbõl igyekeznek "fun" -á tenni, de közben hatalmas feszültségben élnek.
Enyhe manga spoiler az elsõ 1-2 chapterben kiderül.
Persze ez csak az alapfelállás, késõbb a dolgok bonyolódni kezdenek és úgy tûnik ( a zombiapokaliszises zsánertõl eltérõen) hogy valami magyarázatféle is kezd lassan-LASSAN kibontakozni hogy akkor most mi is volt ez az egész.
Hogy az anime ebbõl mit fog megvalósítani azt nem tudom, de reménykedek.
Itt elolvashatjátok az eddig kijött fejezeteket.
Gakkou Gurashi
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Ugy tunik a pontozas nalam nem szigorodott az elmult evek soran, sot..
WWFSMD?
Vagy kérdés az anime majd hogyan dolgozza fel?
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
(Ez részben azért spekuláció a részemrõl, de azon alapszik, amit olvastam az ottani dolgokról)
Az a baj az angol voice overrel, hogy az anime kb a legalja. Kevesebben tudnak megélni belõle, nincs akkora presztizse, mint egy videójátéknak, nyugati animációs sorozatnak. Olyanok csinálják, akiknek mellette valami teljesen más melójuk van. Nem véletlen, hogy Nolan North vagy John DiMaggio nem csinál anime sorozatokat (DiMaggio csinált párat, de azok többnyire Ghibli, az meg más kategória). Alacsonyan van a léc, amit megsem próbálnak nagyon átugrani..
"I must somehow make sense of our convoluted situations."
"I must do chi, spiritual unification and practice zen..."
"He's just human. Humans are just human."
Nagyon jó. :D
@
+ Szinkron. Te jó ég. Mikor a hosszú japán nevet mondja, sírnom kell.
@
annyira érdektelennek tûnik akárhogy nézem, és nem értem mit esznek rajta. És ez original project volt, nem?
Attól tartok ezekután már semmi esély egy Horizon III. évadra :(
*1. 82,119 *82,119 Love Live! School Idol Project 2nd Season Vol.1 Limited Edition
<#merges2>#merges2>
@
Ami meg az Elfen Liedet illeti valóban overrated,persze elsõre nagyon jó volt mint tapasztalatlan kezdõ aki nem látott animét,fõleg az elején a gore dobott rajta a probléma az hogy összeségében abból is nagyon kevés van viszont minden egyéb átlagos vagy átlagon aluli.
Összeségében nem mondanám hogy rossz de nem is különösebben jó,legalábbis nem annyira mint számon van tartva.
Viszont közel sem annyira overrated mint az NGE amit tortúra volt még nézni is,semmi megváltó tulajdonsággal,igazából szerintem az a top 1 overrated anime
Egyébként a hektikusságot félretéve, a mangába beleolvasva, utánanézve, az eredeti mû is csalódás. Elfen Lied írójától többet vártam volna. Bár egyesek szerint az egy túlértékelt mû, és sokakat pusztán a sokk-faktor miatt szippant be. Imyke, vélemény? :P
@
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
@
Legalább okoztak volna némi szívszédülést az anime nézõinek is.
@
@
Én egyelõre nem raktam PtW-re, mostanában úgyis rászoktam arra, hogy taigába mikor felkerül a szezon megyek végig rajta.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
A másik meg hogy a SEED-hez, 00-hoz, AGE-hez, Unicornhoz neki semmi köze nem volt. A Turn A óta ez lesz az elsõ animéja. Mondjuk anno azt mondta, hogy nem lesz annyira Gundam a sorozat.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Steins;Gate is tervbe van véve, csak távol tart, hogy elvileg a Chaos;Headdel egy világban játszódik.
Nisekoiból beértem Evetakut.
No Game No Lifeból már rég beértem EveTaku+Hiryuut. Kicsit le vannak maradva, pedig már majdnem vége. :(
@