Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
2 verzió létezik:
* manuális
* automatikus

60 cm magas, és nagyon komoly moneyhat, de tényleg jól néz ki. Nekem legalábbis tetszik.
Pénzes lennék, egyet tuti rendelnék magamnak.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

armageddon666
Ez most azért Smart mert mozgatható? Azt hittem elõször, hogy okostelefon-bábú. :D

@

IMYke2.0.0.0
Smart Doll elkapkodták, mint a szél.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
http://www.youtube.com/v/rTrJsXQL1F0&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Szép meg minden, de valami nagyon furcsa. és nem tetszik.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

efti
Harmonie: Jó volt, ezek a young animators training project animek eddig mind bejottek. Tetszett a nem-is-annyira-rejtett patema reklam benne:

WWFSMD?

Nem nem zombi hentelõs lesz inkább amolyan pszichológiai. Persze néha lecsapnak 1-1 zét (mellesleg lányok közül azt hiszem egyedül 1 képes erre a többi még túl emberinek tartja õket)de nem ezen van hangsúly.

Inkább azon hogy psziholóiailag hogyan próbálják feldolgozni. Megpróbálnak a lehetõ legtöbbet kihozni a jelenlegi életükbõl igyekeznek "fun" -á tenni, de közben hatalmas feszültségben élnek.

Enyhe manga spoiler az elsõ 1-2 chapterben kiderül. A csapat mókamestere - aki mindenkiben tartja a lelket - például nem is igazán van tudatában a dolognak. Elzárta magában és félig-meddig az emlékeiben él, egy olyan iskolában ahol mindenki szereti és megengedték neki hogy a legjobb barátaival -akiket azelõtt amúgy nem is ismert- bent tölthesse a nyár tábort.

Persze ez csak az alapfelállás, késõbb a dolgok bonyolódni kezdenek és úgy tûnik ( a zombiapokaliszises zsánertõl eltérõen) hogy valami magyarázatféle is kezd lassan-LASSAN kibontakozni hogy akkor most mi is volt ez az egész.

Hogy az anime ebbõl mit fog megvalósítani azt nem tudom, de reménykedek.

Itt elolvashatjátok az eddig kijött fejezeteket.

Gakkou Gurashi
LasDen
az. várom nagy izgatottan :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Ez a Kuroko volt? :D HA igen, akkor spoiler alapján az eheti fejezet még jobban fog tetszeni... :D
efti
Kaze Tachinu: valahol ugy tunik a ghiblinel megvan a szefben mostanra a nagyszeru anime receptje. Minden ami a grave of the fireflies-bol hianyzott, itt megvolt ahhoz hogy ne tudjak semmi negativat mondani erre a filmre, igy megkapja tolem a 10/10-et.

Ugy tunik a pontozas nalam nem szigorodott az elmult evek soran, sot..

WWFSMD?

Lelouch
Ebben hentelés szerintem nem nagyon lesz.
xblades
Akartam kérdezni ez olyan eszement zombi hentelõs lesz vagy inkább a világ megértését feltáró és értemet feszegetõ témájú lesz?
Vagy kérdés az anime majd hogyan dolgozza fel?

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

LasDen
szerintem gazdasági okai vannak. egyrészt a funimation, aniplex és hasonló kiadók nem LA-ban vannak, hanem tököm tudja, akármerre máshol (valamelyik asszem Austinban székel), és emiatt nem fog olyanokat elhívni a stúdióba, akik több száz kilométerre van tõlük. Hisz fizeti az utat, a stúdió idõt és a többit a VA-nak. Plusz a licence díj sem olcsó, és szerintem ezzel is spórolnak rajta. Talán már picit öngerjesztõ is lett a dolog. A közönség utálja a szinkront, így a kiadó nem fektet rá nagy hangsúlyt, csak csinál egyet változó minõségben, hogy esetleg a nem anime kedvelõ könzöségbõl is megfogjon valakit a szinkronnal.

(Ez részben azért spekuláció a részemrõl, de azon alapszik, amit olvastam az ottani dolgokról)

De vajon miért van így?
LasDen
tény hogy borzasztó tud lenni, de anno megnéztem a Fate/Zero elsõ részét angolul és igazából teljesen korrekt volt.
Az a baj az angol voice overrel, hogy az anime kb a legalja. Kevesebben tudnak megélni belõle, nincs akkora presztizse, mint egy videójátéknak, nyugati animációs sorozatnak. Olyanok csinálják, akiknek mellette valami teljesen más melójuk van. Nem véletlen, hogy Nolan North vagy John DiMaggio nem csinál anime sorozatokat (DiMaggio csinált párat, de azok többnyire Ghibli, az meg más kategória). Alacsonyan van a léc, amit megsem próbálnak nagyon átugrani..

IMYke2.0.0.0
Hasonló gondolom, mint a "nagy" kijelentések - He's died, probably dead. stb.

armageddon666
"Yamato Takeru no Mikoto"
"I must somehow make sense of our convoluted situations."
"I must do chi, spiritual unification and practice zen..."
"He's just human. Humans are just human."

Nagyon jó. :D

@

IMYke2.0.0.0
12 másodpercet bírtam... angol szinkronnal egy japán anime fizikai fájdalmat okoz nekem.

armageddon666
Tök jó a grafikája. :D De wtf?

+ Szinkron. Te jó ég. Mikor a hosszú japán nevet mondja, sírnom kell.

@

LasDen
mia fasz?? :D
http://www.youtube.com/v/NWru5o07j_I&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

LasDen
holy crap O_O
annyira érdektelennek tûnik akárhogy nézem, és nem értem mit esznek rajta. És ez original project volt, nem?
Attól tartok ezekután már semmi esély egy Horizon III. évadra :(

Lelouch
Blu-ray
*1. 82,119 *82,119 Love Live! School Idol Project 2nd Season Vol.1 Limited Edition

<#merges2>
armageddon666
Valóban igaz, hogy idõvel egyre kritikusabb lesz az ember, viszont nálam ez a váltás hirtelen jött. Egy hosszabb kihagyás után. Illetve aktuálisan futó sorozatokat nézve. Én arra tippelnék, hogy a heti várakozás lövi meg nálam az egészet.

@

természetesen az ember egy idõ után kritikusabb minél több animét látott annál nehezebb lenyûgözni illetve annál nehezebben néz végig vmit mikor már az elejétõl tudod hogy mire megy ki az egész és csak nyomják az arcodba a fillert xD

Ami meg az Elfen Liedet illeti valóban overrated,persze elsõre nagyon jó volt mint tapasztalatlan kezdõ aki nem látott animét,fõleg az elején a gore dobott rajta a probléma az hogy összeségében abból is nagyon kevés van viszont minden egyéb átlagos vagy átlagon aluli.
Összeségében nem mondanám hogy rossz de nem is különösebben jó,legalábbis nem annyira mint számon van tartva.
Viszont közel sem annyira overrated mint az NGE amit tortúra volt még nézni is,semmi megváltó tulajdonsággal,igazából szerintem az a top 1 overrated anime
armageddon666
80+ chaptert belezsúfoltak 13 részbe. A részek ütemezése szörnyû. A grafika legfeljebb középszerû. Hangok átlagosak. Ha egybe toltam volna le, akkor lehet, hogy azt mondanám rá, hogy elmegy, de így csak silány. De lehet, hogy újabban kritikusabb lettem az animékkel szemben. Biztos leesne az átlagpontszámom, ha újranézném a régi animéimet.

Egyébként a hektikusságot félretéve, a mangába beleolvasva, utánanézve, az eredeti mû is csalódás. Elfen Lied írójától többet vártam volna. Bár egyesek szerint az egy túlértékelt mû, és sokakat pusztán a sokk-faktor miatt szippant be. Imyke, vélemény? :P Arról, hogy Elfen Lied overrated. Csak provokállak. :) Én imádtam.

Elvileg van valami "off" makró. Hogy néz ki?

@

BEAST
Nem értek egyet, szerintem simán elmegy kategória, semmiképp se mondanám rá, hogy silány. Ha a következõ részt nem végleges lezárásnak szánják, hanem egy következõ évadbeli átvezetõnek, akkor még simán van idõ megismerni mindenkit.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

armageddon666
Á
Hatsune ugye elolvadt a gyógyításába. Ott nem tudtam, hogy azt túléli. Ennek ellenére csöppet sem hatott már meg. Egyszerûen silány az egész anime. :( Annyira elhamarkodott, rohan, nem lehet kötõdni a karakterekhez, megszeretni õket, megutálni õket...

@

Kár

Legalább okoztak volna némi szívszédülést az anime nézõinek is.
armageddon666
Nem
De ezt megnéztem én is mangában, kíváncsi voltam merre megy a story. Engem nem lepett meg. És
tudtam hogy úgyis visszajönnek...

@

Az jelenet legalább benne volt a mangából amikor A Valkûr kinyírta Kazumiékat? Ott mangában megállt bennem az ütõ.
armageddon666
Brynhildr 12
Elfen Lied helyett hirtelen Evangelion. Jeeeee. :| Ha jól sejtem akkor anime-original befejezést kapunk. Nem is bánom igazából. Csalódás csalódást követett úgy is.

@

Lelouch
Én se láttam többet belõle... :D
LasDen
jó, azt a 2 részt láttam belõle, 1 maradt meg :D

Lelouch
Kettõ volt benne. :D
PetruZ
Igen, Love Live, idolcsapat-anime, semmi köze a focihoz. :)
LasDen
volt az a izé amelyikben ROnaldoék is voltak, abban volt egy csaj. mást nem nagyon tudok :D

Lelouch
Olyan azért fellelhetõ, amiben vannak focizó lányok is... :D
LasDen
olyan nincs :D

aham oké kössz. szal akkor ez nem egy focista csajokról szoló anime LOL. A kép azért tényleg nagyon jó :)
LasDen
a #64712 alapján a Love Live.

Malakai
Az is lehet, hogy pont akkor rakták fel.

Én egyelõre nem raktam PtW-re, mostanában úgyis rászoktam arra, hogy taigába mikor felkerül a szezon megyek végig rajta.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Ez de marha jo :), ez csak egy ilyen fan-art vagy konkrétan egy Anime ?
efti
Hmmm, pedig tenyleg rakerestem. Mindenesetre koszonom a linket

WWFSMD?

LasDen
Én is remélem. Bár tegyük hozzá, hogy Tomino már 72 éves, ki tudja mennyire borult el...:D
A másik meg hogy a SEED-hez, 00-hoz, AGE-hez, Unicornhoz neki semmi köze nem volt. A Turn A óta ez lesz az elsõ animéja. Mondjuk anno azt mondta, hogy nem lesz annyira Gundam a sorozat.

LasDen
Ami Gundam az minden Sunrise :D

BEAST
Pont ilyen, de ami a 00-ban kicsit gagyi hatást kelt, azt a SEED sorozatokban szerintem nagyon jól adták elõ. A SEED OST pedig még mindig az egyik nagy kedvenc. :)

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

armageddon666
Meg kéne már néznem ezt a SEED-et. Az is Sunrise? Szóval ha meghal valaki akkor kiderül, hogy mégse, mert túlélte, meg cyborg lett, és különben is van ikertestvére, meg klónja, meg hasonmása?

Steins;Gate is tervbe van véve, csak távol tart, hogy elvileg a Chaos;Headdel egy világban játszódik.

Nisekoiból beértem Evetakut.

No Game No Lifeból már rég beértem EveTaku+Hiryuut. Kicsit le vannak maradva, pedig már majdnem vége. :(

@

BEAST
Nagyon remélem, hogy minõségben inkább SEED lesz, talán estleg 00, de semmiképp sem Age. :/

Lelouch
Hátha ez már tényleg valami értelmes mecha cucc lesz.
LasDen
holy crap, Tomino új Gundammal jön?! Mikor maradtam én le errõl??! IDE VELE
http://www.youtube.com/v/CmUDyY_HFyc&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Malakai

(\__/) ( X.x) ( } . { )