FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha nem hozták volna vissza a párocskát, akkor kb mehetett volna a levesbe az egész. Inaho közel nulla karakterfejlődést mutatott eddig és az egyetlen kulcs elem ami képes lett volna ezen változtatni az Asselyum hercegnő. Arról nem is beszélve, hogy Slaine mennyire ellenszenves karakter lett. Ezt csak megkoronázta az első évad zárójelenete.
Nekem is nagy Gundam SEED utánérzésem van, de engem nem zavar. Viszont ha ebből indulunk ki, akkor valószínűleg a nagy fordulópont az lesz, amikor Inaho megmenti a hercegnőjét és Slaine is ráeszmél, hogy az új hercegnőcske az ő jövője. .
Inaho agykárosodására én is kíváncsi lennék, de gondolom ezt lerendezik annyival, hogy Asselyum vére valamiféle változást okozott a testében, így csak a szemét bukta. Sajnos eddig is "robotfiú" volt, így a viselkedése és a beszéde nem árulta el mennyire kiborg. :D
Utoljára szerkesztette: BEAST, 2015.01.12. 00:08:15