FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Nekem valahogy az egész plot sántít. Az első évadot izgatottan néztem végig egészen a nagy felfedezésig. Ezt eddig nem igazán élvezem. A másik ami nagyon zavar, azok az apróbb de annál bosszantóbb furcsaságok, mint a korábban említett szánalmas rendőrség, ami a "gondolkodó" csodafegyver nélkül képtelen bármire is. Tulajdonképpen ők nem is rendőrök, egy két szereplő képes a nyomozásra, de a többség csak a ravaszt rángató agyatlan droid. Persze ott vannak az Enforcerek ha agresszióra lenne szükség, de alapvető képességet az önvédelemre, közelharcra, vagy bármiféle profizmusra azért úgy érzem jogosan várhatna el az ember.
Főleg az a rész vágta ki nálam a biztosítékot amikor az egyik őrültet képtelen volt megfelelően azonosítani a fegyver, így nem engedélyezte az erőszakos fellépést, erre a kemény rendőr lelkes pánikban hagyta, hogy egy egyszerű civil ellássa a baját.
Ettől függetlenül kíváncsi vagyok, hogy mit szeretnének kihozni ebből az egészből.