Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Liza, a rókatündér (trailer)
Kis kulturális kavarodás.
@
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De egyébként annak ellenére, hogy Chuu2 maradt, azért már szerzett barátokat, és talán szépen elkezdhet megbarátkozni a valósággal.
Bár második évad elsõ rész alapján nem úgy látom, hogy ez lenen a helyzet.
@
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
... ja, de. 😄
@
Nem tudom miért tartod vészesnek ezt a befejezést, és miért nem érdekel a második évad. Nem volt haladás? Visszatértünk oda, ahol voltunk?
@
Olyan kellemes, vidám volt végig, persze hogy most depis, sötét, szomorúnak kell lennie :|
@
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
@
Tudom, hogy most már bizonyítottan ez a helyes fordítás, de akkor is olyan bután hangzik a Band of the Falcon 😄
Meg ugye itt-ott van aki valami kis japán tudással rendelkezik. Nyilván kevés ilyen van, de azért van.
Na jo volt egy amit magyar felirattal neztem meg minden szandekom ellenere mert a library wars mozijabol egyaltalan nem volt angol. Hogy a magyart mibol forditottak...? Van magyar csapat aki nem forditast fordit?
WWFSMD?
Megnézve az elsõ hat részt, nem csodálom ha valaki a második résznél (konkrétan 2x elaludtam rajta!) vagy a negyediknél kukázza a sorozatot. Viszont a hatodik rész táján csak el kezd összeállni a dolog. Most azért érdekelne, hogy Haruka ...
Miként lett vagy lehetett belõle a saját maga tervezte karakter?
A kiscsajnak miért nem esik le, hogy õ a bácsikája, aki játékokat is tervezett? Nem látta még? vagy ebben a formában nem látta még? Azért elég gyanús, hogy mit keres a lakásban ...
A Hibiya kölök miként került pont abba a lakásba? Gondolom egész sorozatban nincsenek véletlenek.
A hülye ismétlõdõ álmának van jelentõsége? mert utánanézve semmi köze a képességéhez ...
Minden esetre kezd összeállni egy puzzle, de ha jól sejtem olyanoknak soha nem fog bejönni, akik nem szeretik az agyalós filmeket. No meg a háttértörténete se szívderítõ a karaktereknek, gondolom aki móka és kacagásra vágyik pofára fog esni. Most erõsen gondolkodom, hogy az EP7-et megnézem angol felirattal, mert nem fogok várni napokat és heteket.
Nem szoktam Mangát olvasni, csak ha az tényleg nagyon jó, ha valaki ismeri tudná ajánlani még is? Úgy értem lesz benne elég sok új infó?
Érdekes koncepció a gravitáció változatos és titokzatos mûködésérõl, legalábbis ezek a részek piszok látványosan (és néha viccesen) is néznek ki, a nézõt mindig elgondolkodtatják, hogy vajon merre is van a "valódi" fel és le (amúgy legvégén kiderül). A sztori kicsit kapkodós, van benne egy-két erõltetetten továbblökött rész is, de összeségében érdekes, a bõ másfél órás hossz gyorsan elrepül (pun intended 😉 ). Lehet, hogy sorozatban, lassabb tempóban jobb lett volna, de így sem rossz. 7/10
De szerintem még hetiben is rendben volt, csak nem kiemelkedõ így.
A manga is fõleg a világépítés és részletek (nem grafikai) tetszik, ez végül is meg van nagyjából az animében is.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Az Avatar ill. a hobbitok alatt volt, hogy páran nem bírták és kimentek wc-re, de amúgy bírom a mozit.
Bár egy ruhatárat nem ártana csinálniuk ezeknek a cinemacity-s szutykoknak.
Még a Pécs Plaza-ban is.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
IMY: Volt egy nagy szemû, ami tényleg wtf volt, de hidd el baromi "creepy", ahogy mozognak. A hype viszont egy szintig jó, mivel több ember ismeri így meg. Bár lehet csak az én mainstream ízlésem miatt mondom ezt (Narutot követem még heti rendszerességgel) 😄
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Pár év múlva, mikor már nem lesz mit megnéznem, talán rálesek.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Azt szeretném megtudakolni, hogy itt mi az általános vélemény (már ha van) az Attack on Titan-ról?
Kedden láttam egy videót róla Tube-on, ami addig fajult, hogy szerdán ledaráltam mind a 25 eddig megjelent részt, majd csütörtökön a maradék mangát 😄
Nem lesz hangos, nem lesz 3D, de legalább nyugodtan tudom végignézni majd. Ja, és késõbb, mint bárki más - de ez utóbbira amúgy is tojni szoktam.
😊
Mushishi hetedik epizod nem volt most?
Befejeztem a Last Exile elso sorozatat. Nagyon jo volt, nagyon izgalmas tortenettel, alig birtam lerakni. Ugyanakkor kisse zavaro volt egy ket karakter, Delphine pl kifejezetten idegesito volt. Nem szeretem amikor egy tortenet "gonosza" csak ugy pusztan gonosz es kesz. Ettol eltekintve nagyon jo sorozat volt, kapott is tolem egy 9/10-et
WWFSMD?
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
やられたらやり返す。倍返しだ!
Most egy kicsit el is ment a kedvem az egésztõl. Nem tudom hogy lesz majd legyõzve, mert annyival mindenki felett áll, de kimúlásának pillanata nagyon édes lesz majd számomra úgy érzem... 😊 De az még nagyon odébb van ahogy elnézem...