kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • BEAST #66000
    A zongorásdi tényleg aranyos, a parasyte pedig érdekes, de a Psycho Pass második évada eddig nekem nem tetszik. Olyan (számomra) idegesítő dolgokkal tűzdelték tele, mint pl a rendőrök, akik képtelenek megvédeni magukat a csodafegyver nélkül... rendben meglepik őket, de akkor sem sírva kellene fakadni, hogy anyu, anyu bántanak és a fegyverem sem működik.

Tudom, hogy csak a téma miatt, de nekem eddig még mindig dobogós a Log Horizon S2 és a Sword Art Online S2, az előbbi kezd komolyra fordulni, az utóbbi pedig kezd olyan virtuális valóság játszadozásba átmenni amit kicsit hiányoltam. Kár, hogy az első évadban nem mutattak ennyi történést.

Az újak közül nekem a Shigatsu wa kimi no uso mellett a Shingeki no Bahamut is tetszik, annak ellenére, hogy mennyire ellenszenves a főszereplő számomra. :D