Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
WWFSMD?
Vennék angol nyelvû Spice&Wolf light novel köteteket, ha esetleg akad valakinél ilyen vagy tudja hol lehetne magyar helyrõl rendelni ilyet, hálás lennék egy privát üzenetbeli tájékoztatásért!
Ha valaki egyszerre megveszi mind a 7 kötetet, akkor a postaköltséget átvállalom.
Akit érdekel PM-ben írjon.
(Ezzel szemben pl. animét szívesebben nézek egyedül)
@
@
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Csak véleményt formálok a szóban forgó zenékrõl.
és például a Frozenben elhangzott zenék számomra színtelen-szagtalan tucat zenék.
Semmi elragadó nincs bennük,átlagos ezerszer hallott elõadás mód,bagatell szöveg és unalmas,semmilyen dallam.
Nem mondom, hogy nagy kedvelõje lennék az ilyen musical stílusú filmeknek, de láttam már ilyeneket ahol annak ellenére, hogy a zenei stílust nem kedveltem, még sem zavarta a fülem, mert nem ilyen semmilyen zenékkel voltak benne.
Nem a legjobb példa a Shrek, de ott érdekes módon az összes zene tetszett amik bele volt rakva, nem törték meg a hangulatot és nem süketültem beléjük.
Itt meg pl a komplett ellenkezõje fordult elõ.
De hogy visszatérjek az eredeti témára, nekem a zenei részek túl sok idõt elvettek a filmbõl és én sokkal szívesebben néztem volna a történet alakulását ezen idõ alatt.
A történet,hangulat,karakterek nagyon tetszettek a filmbõl, nem gondolnám, hogy a zenék nélkül csak egy lett volna az éves animációs film felhozatal közül.
Ebbe a kategóriába pl a Zöld Urai illenek, na az egy tipikus tucat film a kategóriába.
vagy a turbó/repcsik(bár ez a 2 szerintem borzalom kategóriába illik inkább mintsem a tucatba)
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
WWFSMD?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Csak akkor ne lepõdj meg, és eszedbe se jusson hirtelen kettõs mércét alkalmazni, amikor más teszi meg ugyanezt netán a te világszemléleteddel, és "ízléseddel" (remélem, érzed az idézõjelet... ahogy te a zenék szónál alkalmaztad...) kapcsolatban teszik.
Ha meg tudod tenni azt, hogy ne kavarsz port mindig az köré, ami számodra elfogadhatatlan, vagy szemöldökrángató az életben, akkor nyugodtabb lesz az életed. Ha nem, akkor ilyen vitákra számíthatsz másoktól is. Sokszor, nagyon sokszor.
Még egyszer: mások ízlését firtatni meglehetõsen kétélû dolog.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
De nyilván a 6500. tömeggyártott pop ikonnak a 6500. copy-paste zenéjére is milliók kíváncsiak és ez is csak természetes ízlés dolga semmi más.
Nincsenek erre a természetes ízlésre hatással az olyan dolgok mint a tv,rádió vagy épp a frozenhez hasonló filmek.
Egyébként megint nem tudom honnan szedted, hogy elítélem azokat akiknek tetszenek a frozenben elhangzott "zenék".
Viszont azok a zenék olyan szinten voltak tucatok amik kb az mtv meg viva-ban szoktak menni.
Mindenre (!) van vevõ ezen a világon. Tudom, nehéz ezt elfogadni.
Viszont, azokat meg/elítélni, akik kedvelnek valamit vagy valakit, amit te nem: ne erre írom azt, hogy balgaság.
//Nem mellesleg, egy igen erõsen disszonáns szubkulturát szeretsz például te is, az anime képében, amire 7 milliárd emberbõl sok-sok millió ferde szemmel néz, és ilyen-olyan jelzõket mondanak, írnak a produktumokra, és az azokat olvasókra, nézõkre is...
Csak hogy felébresszelek.
Orbán Viktor a mangahõs
Nálam magasan jobb, mint az összes Lion King például.
PSN ID.: Beegabor
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
De van értelme a vége utáni "életnek" azon a világon, miután minden kiderült?
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
WWFSMD?
ez azért durván ki van dolgozva: "Alphamax Alisa Swimsuit Version" (God Eater 2)
Egyébként a még fel nem dolgozott késõbbi kötetek is mind a Hanamonogatari elõtt játszódnak. De azoknak ki tudja mikor lát neki a SHAFT. Már ideje lenne a Kizu mozit is kiadniuk... 😄
Volna egy olyan kérdésem, hogy a monogatarik, hogy jönnek sorban most?
Mert a Hanamonogatari miatt sikeresen összezavartak és már jönnek nekem itt Nisemonogatari 2-vel is...
Ha valaki esetleg tudja, akkor az jó lenne mert most elvesztem.
Hát baszottul király volt azt meg kell jegyeznem.
mondjuk batman arca kicsit rosszul nézett ki, de simán kajakba veri a dc-s rajzfilmek szinvonalait(gondolok itt a JL és egyéb batman,superfasz és társaik filmekre, pont nemrég néztem meg a Batman fiát úgyhogy jól össze tudtam vetni a 2-t)😄
Mondjuk a Gyûrûk Ura miatt váltogatva néztem😄