FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Mivel a héten itthon vagyok, jól le is daráltam a sorozatot. Nem rossz és tényleg elég repetitív, viszont kiderült, hogy mit lehet ezen ennyit nyújtani.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A sorozatnak nem csak egy (fő)szereplője van és más sorozatokkal ellentétben a szereplők nem egyszerre/együtt küzdenek, hanem szépen sorban váltják egymást. Így bár tényleg mindig (csak) boxolnak, nekem tetszett, hogy nem csak Ippot és a közvetlen környezetét dolgozták ki, de az ellenfeleket is elég jól meg lehetett ismerni. Volt olyan ellenfél akit a meccs végére jobban bírtam, mint az aktuális főszereplőt. :)
Ennek ellenére itt is vannak tipikus idegesítő dolgok, mint a töketlen főszereplő, aki nála háromszor nagyobb ellenfeleket pofoz hülyére, de egy lánnyal már a köszönésig sem jut el pirulás/ájulás nélkül.
Vagy az, hogy Ippo minden meccse ugyan arra a sablonra épül:
1. Úristendejó Ippo, biztos nyerni fog.
2. Jaj mégsem, az ellenfél mégjobb.
3. Ippot addig verik, amíg még felismerhető.
4. Hirtelen Ippo ráeszmél, hogy mégis ő az erősebb és kiüti az ellenfelét.
Összességében tetszett, bár tuti nem 9/10 pontos, mint ahogy azt gondolják, de egy 7/8 pontot simán megérdemel nálam a poénok, a hangulat és a hihetetlen pofák miatt. :)