Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Mar mindenfele szemetet is leadnak animek helyett, mikozben rengeteg alapmuvet le se adtak az animax-on.
WWFSMD?
Összes kis extra: 6-7/10
"K-On!!: Keikaku!": 8/10
Most már értem a hype-ot körülötte. Megérdemelte.
WWFSMD?
Na nem mintha a Bakumanban nem nujtottak volna soha a tesztat, a manga utolso fejezetei elott vegtelennek tuno filler halmok voltak.
De hogy jot is mondjak a Space brosrol, legalabb a Mr Hibbittel felhagytak. Ez vegul pozitivum.
WWFSMD?
Hanasaku iroha: home sweet home: mellekszalnak, plusz egy bornek jo volt, de sajnos semmi tobb. Kar hogy nem ment vele igazabol tovabb a sztori.
Golden time: ebben meg csak a negyedik resznel tartok, eddig tetszik.
Vegre van idom ismet animezni 😊
WWFSMD?
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Kis reklámot szeretnék írni. 😊
Egy ismerõsöm képregénye hamarosan megjelenik, egész pontosan dec. 14-én, a 2013-as Anime karácsony rendezvényen!
Itt egy link a képregény leírásához.
Ha érdekel valakit az ilyesmi, akkor támogassa meg azzal, hogy elmondja ismerõseinek is. Nem kell facebookon vagy twitteren megosztani, épp elég, ha visszajeleztek felé, hogy érdekel titeket valamennyire.
deviantart profilja, ahol találhattok képeket a képregénybõl is. :3
Köszönöm, ha végigolvastad, nem fogok többször ilyet csinálni. 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Ez mekkora jóság volt, pedig nem akartam belekezdeni, mert mindenhol elégé lehúzták, hogy érthetetlen és sok információt adagol a nézõnek.
Igaz az elsõ 4 rész tényleg kicsit érthetetlen, de azután kezd beindulni és letisztulni.
A grafika szép a szereplõk is jók, fõleg a fõhõs. A Csaták nagyon tetszettek a zene is rendben volt. Az utolsó pár rész meg zseniális volt, arról nem is beszélve, hogy a vége is tökéletes szépen elõre vetíti a következõ évadot.
8/10
One more story
elakartam kezdeni a sekireit, de csak a 90. fejezettöl van fent 😞
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Szombat, Film+2 11:45 Laputa - Az égi palota
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
A Kids címû rész végén ezt írják: In the year 2005, Edward Elric will be 100 years old. In this world, somewhere...
Ed 1899-ban született a wikia szerint. Hogy lenne 2005-ben 100 éves?
A wikia ezt írja a Kids címû 2006-os OVA ról: Ed is shown with an automail and not with the prosthesis of Hohenheim.
Hohenheimnek mikor volt protézise?
Mindkettõ brutál jó 😊
Minden mahou shoujo sorozatnak ilyennek kellene lennie. 😊 A varázslólányok nem fognak békésen teázgatni lepkék és kiskutyák között. A varázserejük hatalom, a hatalom pedig uralom. Uralom mások felett, bármi áron... És ez nem (csak) vicc. 😄 6/10
Na, most már értem a Dokuro-chan, az Excalibolg (a szöges bunkó neve) és "pipiru piru piru pipiru pi" mémek eredetét. 😄 A sztori kaotikus, néhol brutálisan õszinte és véres, nem kímél senkit és semmit sem, nyíltan kimond mindent, sokszor mégis rettentõen vicces tud lenni (pantsu, némi ecchi, harem, és sok loli persze alap). 4+2 rész az egész, egy este alatt letolható, 5/10. Azért kár, hogy nincs folytatás. 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
WWFSMD?
Most néztem a Galilei Donna ötödik részét és már kezdtem unni, erre elég darkosba fordult a sztori. Hála istennek! Nyugtasson meg valaki, aki nem magyar feliratosban nézi, hogy a következõ részben ez folytatódik és nem csak valami megtévesztés volt.
Meg aki elvette a kedvenc játékának anime fõszereplõjét feleségül
Azért még is csak akad. 😄