Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Az egész sorozat jó lesz - majd meglátod 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

efti
Nichibros #1: nem olyan porgos mint a nichijou volt, de azert nyeritos ez is 😊

WWFSMD?

efti
Samurai flamenco #2: kivancsi vagyok hova vezet ez, eddig tetszik.

WWFSMD?

IMYke2.0.0.0
Nézd meg újra a The Movie elejét 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

efti
Az tenyleg nem remlik..

WWFSMD?

Jakuza1
Nem csodalkozom ezen, mert egyre gyerebb a szinvonala.
Mar mindenfele szemetet is leadnak animek helyett, mikozben rengeteg alapmuvet le se adtak az animax-on.

IMYke2.0.0.0
Akkor az Iron Maiden-es dologra nem is emlékszel?

efti
Az elso sorozat volt a legjobb szerintem. Ahogy Yui az akkordokkal szenvedett, meg a rekedt hangos fuwa fuwa time...priceless :-D

WWFSMD?

PetruZ
A többi rész sem hajletépõs. Ez egy ilyen nyugis "slice of countryside" anime. Én szeretem. 😊
IMYke2.0.0.0
"K-On!" + "K-On!!" + "K-On! Movie": 8 pont / 10
Összes kis extra: 6-7/10
"K-On!!: Keikaku!": 8/10

Most már értem a hype-ot körülötte. Megérdemelte.

efti
Non non biyori #1: gyonyoru hatterek, de eleg vontatott. Amolyan minami ke countryside..

WWFSMD?

PetruZ
Meg az elején az összefoglaló ismétlés is jóval rövidebb lett. 😄
efti
Nekem errol a nyujtas dologrol a Bakumanbol az a resz ugrik be, amikor arrol vitatkoznak, hogy elhuzzak e a Reversit vagy legyen inkabb rovid, de utos.

Na nem mintha a Bakumanban nem nujtottak volna soha a tesztat, a manga utolso fejezetei elott vegtelennek tuno filler halmok voltak.

De hogy jot is mondjak a Space brosrol, legalabb a Mr Hibbittel felhagytak. Ez vegul pozitivum.

WWFSMD?

Lelouch
Január 31-én megszûnik az Animax.
PetruZ
Gondolom, húzzák még egy kicsit, hogy lesz-e új kötet a mangából, mert lassan már beérjük azokat. 😊 A címek alapján a vol. 16-17. körül jár a sorozat, a vol. 22. októberben jött ki, kötetenként 8-10 résszel számolva még úgy 50-60 rész biztosan van.
efti
Space brothers #84: nagyon lassan halad ez a sztori :-(

WWFSMD?

efti
Kotoura san: kellemes, konnyed humoros, de azon belul egesz atlagos volt.

Hanasaku iroha: home sweet home: mellekszalnak, plusz egy bornek jo volt, de sajnos semmi tobb. Kar hogy nem ment vele igazabol tovabb a sztori.

Golden time: ebben meg csak a negyedik resznel tartok, eddig tetszik.

Vegre van idom ismet animezni 😊

WWFSMD?

Egész jó ez a sekirei, szeretem a bishoujokat 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Zipang anime ajánló, amit elkövettem (angol).

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

zsakosfrodo2
Sziasztok!
Kis reklámot szeretnék írni. 😊
Egy ismerõsöm képregénye hamarosan megjelenik, egész pontosan dec. 14-én, a 2013-as Anime karácsony rendezvényen!
Itt egy link a képregény leírásához.

Ha érdekel valakit az ilyesmi, akkor támogassa meg azzal, hogy elmondja ismerõseinek is. Nem kell facebookon vagy twitteren megosztani, épp elég, ha visszajeleztek felé, hogy érdekel titeket valamennyire.

deviantart profilja, ahol találhattok képeket a képregénybõl is. :3

Köszönöm, ha végigolvastad, nem fogok többször ilyet csinálni. 😄

LasDen
a sekirei manga nagyon jo. barmikor akartam 1-2 fejezetet olvasni mindig 10-11 fejezet lett belole....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

black god és sekirei mangárol mit gondoltok?

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Count Adyn
Hm elég profi munka😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

cataflam02
Kyoukai Senjou no Horizon S1

Ez mekkora jóság volt, pedig nem akartam belekezdeni, mert mindenhol elégé lehúzták, hogy érthetetlen és sok információt adagol a nézõnek.
Igaz az elsõ 4 rész tényleg kicsit érthetetlen, de azután kezd beindulni és letisztulni.
A grafika szép a szereplõk is jók, fõleg a fõhõs. A Csaták nagyon tetszettek a zene is rendben volt. Az utolsó pár rész meg zseniális volt, arról nem is beszélve, hogy a vége is tökéletes szépen elõre vetíti a következõ évadot.

8/10

One more story

Lelouch
Miért nem ott kérdezed?
Uraharán manga olvason miért nincsenek fent a korábbi fejezetek?

elakartam kezdeni a sekireit, de csak a 90. fejezettöl van fent 😞

Lelouch
Én is nagyon remélem...
LasDen
nagyon durva dolgok mennek, amik tutik, hogy a vegen nem lesznek permanensek....remelem...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

RelakS
hátha érdekel valakit:

Szombat, Film+2 11:45 Laputa - Az égi palota

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Lelouch
Mekkora egy szadista állat a Sora no Otoshimono mangakája...<#sir><#shakehead><#szomoru1>
qtab986
Fullmetal Alchemistrõl van szó.

qtab986
2006-os OVA-hoz honnan tudok letölteni magyar feliratot?

A Kids címû rész végén ezt írják: In the year 2005, Edward Elric will be 100 years old. In this world, somewhere...

Ed 1899-ban született a wikia szerint. Hogy lenne 2005-ben 100 éves?

A wikia ezt írja a Kids címû 2006-os OVA ról: Ed is shown with an automail and not with the prosthesis of Hohenheim.

Hohenheimnek mikor volt protézise?

PetruZ
Ó, hogyne, a veterán háborús hõs, akinek a végtagjai 360 fokban képesek elfordulni. 😊 Kettejük "barátsága" könnyeket csal az ember szemébe... a röhögéstõl. 😄
Na és perze ne feledjük Paját, aki Punie-chan bájos kis állatkája aki nem mellesleg Nakata Youji kõkemény hangján kommunikál. 😊
IMYke2.0.0.0
Én mind a kettõt (elõzõt és ezt) egymás után néztem meg.
Mindkettõ brutál jó 😊

PetruZ
Korábban csak nagyon felületesen tudtam róla, valahogy kimaradt (a mémekbe idõnként persze belefutottam), de most elõjött vmelyik anime hasonló ajánlataként (a DMT is, amit szintén most néztem meg) és levadászni sem volt egyszerû normális verziót belõle. De megérte. 😊
RelakS
még csak most nézted meg? 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

PetruZ
Kb. 1 év. Ha 1 éven belül tudom folytatni, akkor még 1-2 rész alatt beugrik sok minden az elõzõekbõl. Utána már megette a fene az egészet, inkább újranézem.
Ha valamiért félbe hagytok valamiért egy rövidebb sorozatot (12-25 rész körüli) ami nagyon tetszik, akkor mennyi idõ után döntötök úgy hogy folytatás helyettt újra nézitek az elejérõl?

PetruZ
Dai Mahou Touge (2006, AniDB): Hõsünk, Punie-chan (tényleg ez a neve...), mint hercegnõ és a Mágikus Királyság királynõi székének várományosa, a Földre utazik, hogy egy évet egy ottani iskolában töltsön el. De ha felbosszantják, vagy az életére törnek, varázserején kívül brutális közelharci képességei és aljas elméje is a segítségére van abban, hogy kíméletlenül leszámoljon bárkivel. Márpedig a királyságon belül és kívül is sokan szeretnék, ha a bájos hercegnõ - vagy gonosz boszorka, nézõpont kérdése - elbukna...
Minden mahou shoujo sorozatnak ilyennek kellene lennie. 😊 A varázslólányok nem fognak békésen teázgatni lepkék és kiskutyák között. A varázserejük hatalom, a hatalom pedig uralom. Uralom mások felett, bármi áron... És ez nem (csak) vicc. 😄 6/10
PetruZ
Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan (2005, AniDB) és Second (2007, AniDB): Hõsünk békésen élné iskolai életét, miközben félig-meddig titokban szerelmes egyik osztálytársnõjébe (és viszont), csakhogy ott van a nyakán Dokuro-chan, a bájos angyalka, aki (látszólag) a legváratlanabb pillanatokban kapja elõ szöges buzogányát és veri véres-laposra a fiút, csak hogy utána azonnal feltámassza. Dokuro-chan ugyanis egy olyan jövõbõl jött, ahol minden lány örökre 13 éves maradt - köszönhetõen hõsünk egy jövõbeli találmányának. Meg kellene ölnie a fiút, de úgy hiszi, megváltoztathatja a sorsát, ha "átneveli", ezért inkább vele marad. Csakhogy közben egy másik angyalt is visszaküldenek, hogy befejezze a melót és az otthoniak is aggódni kezdenek, hogy mi a fene tart már ennyi ideig...
Na, most már értem a Dokuro-chan, az Excalibolg (a szöges bunkó neve) és "pipiru piru piru pipiru pi" mémek eredetét. 😄 A sztori kaotikus, néhol brutálisan õszinte és véres, nem kímél senkit és semmit sem, nyíltan kimond mindent, sokszor mégis rettentõen vicces tud lenni (pantsu, némi ecchi, harem, és sok loli persze alap). 4+2 rész az egész, egy este alatt letolható, 5/10. Azért kár, hogy nincs folytatás. 😊
Nos azt értem alatta, hogy ugye a sorozat elsõ pár része ilyen habos babos, rózsaszínû üldözés, pár kawai kis csajjal, egy rózsaszín harci járgánnyal, és így tovább. Erre ötödik rész végén ...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
... az eddig zord, de töketlen csúnya gonoszok simán lebombázták a fõszereplõk új barátait, egy tini szerelmespárt. Ezek után nem vagyok benne biztos, hogy még az elején aput nem sütötték meg a mechával együtt.

efti
Jutott vegre kis idom es befejeztem a mardock scramble-t. Vegul egesz jo volt, kar az idonkenti kisse eroltetett dolgokert. Ettol fuggetlenul osszessegeben jo tortenet volt, gyonyoru kulalakkal. Megerdemelt egy 8ast

WWFSMD?

Lelouch
Én azért fogom nézni.<#idiota>
LasDen
pedig az egy kalap szar 😄

Máté94
Még nem jött ki 6. rész.
cataflam02
A darkos alatt mit értesz ? 😄 Én 2 rész után dobtam.

One more story

Lelouch
Szerintem magas volt a Nisemonogatari élvezeti értéke... 😄 Nálam tuti nem az a leggyengébb.
Ja, kérdés.
Most néztem a Galilei Donna ötödik részét és már kezdtem unni, erre elég darkosba fordult a sztori. Hála istennek! Nyugtasson meg valaki, aki nem magyar feliratosban nézi, hogy a következõ részben ez folytatódik és nem csak valami megtévesztés volt.

Öööö, meg akik Anime karakteres kis és nagypárnákat ölelgetve alszanak el.
Meg aki elvette a kedvenc játékának anime fõszereplõjét feleségül
Azért még is csak akad. 😄