FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
A "wish fulfillment" nem hinném, hogy akkora hátrány lenne egy animeben. Szerintem a legtöbb kedvencemben egy nyomoronc, vagy egy teljesen átlagos ember menti meg a világot kb. :D Számomra elég fontosak az álom egy animeben.
Felőlem ez lehet a világ megmentése nulláról, eltúlzottan bonyolult és romantikus történet vagy akár a karakterek szenvedése, szeretem ha bele tudom képzelni magam.
A srác meg valószínűleg azért lett ilyen, mert ha a többi karakterhez hasonló stílusban ábrázolták volna, hogy mennyire nyomoronc akkor valószínűleg valahogy így nézne ki:
Így azért elég nehéz megszerettetni valakit a közönséggel, mondom ezt úgy, hogy külsőre én is inkább a képen látható úriemberre hasonlítok nem pedig a chibichubby-ra, vagy a kurtafarkú cybermalacra. :)
Mondjuk Hirano-féle embert szívesen láttam volna a főszerepben.