Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Ja, õ biztos azt írná rólam, hogy beteg pedofil vaddisznó vagyok ):

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

efti
kerdezd a tegnapi trollt 😄

WWFSMD?

IMYke2.0.0.0
_Hopp, ez ekkora kép? Bocsánat!!!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Mennyire nagy a baj velem, ha azt mondom, hogy ez a szereplõ így, ezen a képen aranyos?

Nichijou

LasDen
gonoszok vagytok.....<#sir>

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Malakai
Baka to Test narrátora teljesen jó szerintem, de ha még gyenge lenne akkor is nehezen múlná alul "Kurokot" az Ookamiból, számomra.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Zomil
nem szereted 😞

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
hagyjatok békén....nincs bajom vele....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

efti
"Mi a bajod Kuroko hangjaval?" 😄

WWFSMD?

LasDen
mért akarod lecserélni a narrátort vagy bármelyik hangot??? így tökéletes ahogy van....a mostani narrátort nem tudná überelni...😄

Zomil
akkor a narrátor csak a te kedvedért <#idiota>

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
😞

LasDen
nem....

Zomil
ez a Baka to test már csak akkor lenne jobb, ha Miharu-nak Kuroko hangja lenne... 😄

Berserk: Golden Age I - Egg of the Supreme King w/ English Subs

IMYke2.0.0.0
Mi történt a Coalgirls honlappal?!?! Már két napja helyszolgáltatójának fõoldalára dob.

Lelouch
Igazából elsõsorban pont ezért nézem át a mangát a részek után, mert amikor elõször beleolvasgattam, akkor észrevettem, hogy az anime bizony van, hogy változtat vagy kihagy dolgokat. Szeretnék teljesen képben lenni mindennel, hogyha majd a Ni Gakki után teljesen ráállok a mangára.
LasDen
hátha érdekel valakit...Sunriseról szól...3 részre van bontva, az elsõ a Tiger&Bunny, a 2. a Gundam, 3. meg cowboy bebop (asszem)....

LasDen
ez vajon baki vagy direkt csinálták így??? 😄

Zomil
Elkezdtem nézni a Baka to Test to Shoukanjuu, ha már annyira odavoltatok érte...juujjjj mekkora baromság ez... 😄
De persze pont ezért jo... 😄

Ezek a megidézések... 😄

Máté94
Borzasztó a karakterdizájn 😞
Zomil
Pedig sztem jo elvan találva, a karakterek is egész jonak tünnnek, a föszereplö végre nromális "felnött" (igazábol én olyan 20-25évre tippelek) nem pedig a szokásos nyafogos tini. A goth loli csaj is jonak tünik, meg ugy az egész számomra komolynak tünik, mindenképp felkeltette az érdeklödésemet 😊
Meg a Gosick után nagyon tetszik ez az 1.vh utána idöszak 😄

LasDen
engem valahogy nem nyûgözött le....semmi érdekes nem volt benne....

Zomil
uhh hát ez Dantalian nagyon igéretesnek tünik 😊

Máté94
Ez nem jött be. 😊
LasDen
olyan mintha a Matsuri után szimplán csak folytatták volna a dolgokat...én nem bánom mikor van, amíg hozza a megszokott sírva röhögõs idiótaságokat...😄

Malakai
Ja igaz, de nem a szezon közepére rakták a témát. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LasDen
nem teljesen estek túl mert a 2. rész ott folytatja ahol abba hagyta szóval még nem mentek el a partról csak elmentek fesztiválozni...😄

Győri Devi
amúgy nem is értem volt szerintem kulcsfontosságú jelenet is ami kimaradt, az openingben felvillan de azt annyi...

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Szerintem a Nemzeti Média Hatóságnak ki kell írtania ezt a Kereszténységgel
összeegyeztethetetlen dolgot a Magyar emberek fejébõl, maradjon meg a genetikailag hibás japánoknak!! AZOK ÁLLATOK!!!
Szerintem aki ezt a szart nézi az a gyerekét is képes molesztálni undorító!!!
Mennyi pedofil állat van hihetetlen!!
Malakai
Baka to Test to Shoukanjuu Ni! :: 1
Hozza ugyanazt mint az elsõ szezon. Túlestek a tengerpartos részen elsõ nekifutásra. 😊 Kíváncsi vagyok az iskolai dolgokon újítanak-e majd valamit, mangát nem ismerem.

Ao no Exorcist :: 13
Nekem nem volt bajom a résszel, új OP-ED gyengébb szerintem, de a komorabb hangulata talán elõrevetíti, hogy többet haladunk majd fõszálon.

No.6 :: 2
Ezt szerintem félrerakom, majd késõbb olvasok inkább véleményeket, mennyire "túl a barátságon" a dolog ezután. Az egyébként érdekes sztori mellett lehet nem kéne, hogy zavarjon, de mégis.

Kamisama Dolls :: 2
Nem sok minden történt egy új mellékszereplõ behozásán kívül, de tetszett végülis. A tempó inkább 24 részesnek érzõdik, ami viszont rossz, mert nem az. :/

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LasDen
úgy tudom igen....

armageddon666
Az új Idolmaster anime már a játék alapján készül? Mert emlékeim szerint az elõzõnek semmi köze nem volt hozzá 😄 Monjduk nem láttam.

@

Lelouch
Tervben van az is, már most is jelölgetem a fejezeteket MAL-on, hogy hol jár éppen a Ni Gakki.
Győri Devi
sok dolgot kihagytak az animében érdemes elolvasni a mangát is

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

LeventeV
befejeztem a Gantz-ot, de úgy néz ki ebbõl is el kell kezdjem a mangát, mert a befejezése olyan...

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

LasDen
de hogy minek....már az okawari is egyre unalmasabb volt az okaeri meg egyenesen dögunalmas és az egész rondább mint az elõzõek....
az elsõ évad még tetszett.....

Lelouch
Sankaku... Sehol se mondták, hogy 2. évad lesz, még csak annyi derült ki, hogy egy Minami-ke projekten dolgoznak.
LasDen
én már csak arra emlékszem hogy nagyon gáz volt...😄

Lelouch
Én csak a befejezéstõl tartok, sajnos már hallottam hírét... 😄
Lelouch
Nem kell ez a szöveg, csak egy megjegyzést tettem a témával kapcsolatban.
LasDen
kamisama no memochou is kihúzva....ez a csaj idegesítõbb mint viktorika volt az elején....
meg mi az hogy neet nyomozó?? mitõl olyan kurva különleges??
tud netezni aztán már azt hiszi õ a nagykirály....kösz de kösz nem...😄

Máté94
Most nem mindegy? Lesz még egy évad és kész. Személy szerint örülök neki, mert még több Chiaki-t jelent.
Gondolom Minami-ke 2 lesz.
IMYke2.0.0.0
Épp most szereztem be az 1. évadot - erre most olvasom, hogy lesz 2. évad...

Egy kicsit zavarba ejtõ a helyzet, mert:

* Minami-ke [13 episodes) - 08.10.2007 till 31.12.2007
* Minami-ke Okawari (13 episodes) - 07.01.2008 till 31.03.2008
* Minami-ke Okaeri (13 episodes) - 05.01.2009 till 30.03.2009
* Minami-ke Betsubara (OVA, 1 episode) - 23.06.2009

Akkor most hogy is van ez?

Máté94
Feel the irony...
LasDen
a 2. évad még jó volt (bár gyengébb az elsõnél)....😄

Lelouch
Úgy terveztem, hogy 6 rész megtekintése után inkább megvárom míg kijön végig magyar felirattal a School Rumble ni Gakki, de a lassú tempó miatt végül 1 évnyi "vegetálás" után csak megnéztem azt a hat részt, amit kiadtak azóta. Még mindig zseniális, fõleg hogy az agyhalott Karasuma is mellõzve volt.<#vigyor> Viszont remélem, hogy most már nem kellesz 1 évet várnom a következõ 6 részre...<#idiota>
U.i.:the best basketball team ever
LasDen
aszittem elodázzák Ro-kyu-buba a végéig a meccset és meglepett hogy nem 😄