kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • BEAST #49475
    Bento - Gondoltam megnézem mi lesz ez és a végére majdnem elsírtam magam. Kíváncsi vagyok mit hoznak ki ebből, mert ez a leárazott kajáért agyonverjük egymást téma nekem sántít. :D

Mashiroiro Symphony - Valószínűleg nézni fogom, remélem nem kapkodják el. Még akár jó romantikus sorozat is lehet belőle.

Shakugan no Shana - Annyira tudtam, hogy valami "csoda" folytán nem lesz semmi a második évadvégi választásból... bár erre nem számítottam. Nálam ez is nézős lesz.

Maken Ki - Szépen beállt a Maji de Watashi ni Koi Shinasai! és a Kyoukai Senjou no Horizon mellé a sorban, mint "furcsa, iskolás, szuper erős, verekedős anime lányokkal".

Azt hiszem ebből a szezonból lesz egy pár egyben megnézős sorozat, mint pl a Working második évada. :o