Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
ja ma olvastam a Hotel címû one-shotot....hát letettem a hajam...nagyon nagy volt....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
nekem meg ez....imádom..:😄
(tükrözve van a videó nem kell megijedni...😄)

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Máté94
Nichijou OP már most favorit. 😊
Ruley
Akartam elolvasni, de sajna nincs lefordítva.

Esküszöm, egyszer csak ezért megtanulok japánul, hogy VN-eket olvassak.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

BEAST
Kore wa Zombie Desu ka - Érdekes kis anime volt, de szerintem ez a crossdressing zombie hero cucc nagyon nem kellett volna bele.

Freezingbõl már csak az utolsó részre várok. Azt hittem már azt is befejezték. 😞
Eddig nem rossz. Jó kis adok kapok anime RahXephon/Eva féle idegenekkel. Csak azt bánom, hogy 12 részben több volt az iskolán belüli dráma, mint az idegenek elleni harc. 24 részben kényelmesen elfért volna mindkettõ, de így...
Természetesen az egész tele volt (fél)meztelen lányokkal és a hatalmas melleikkel. Furcsa, ebben is csak az zavart, hogy már a szemem sem rebbent. <#idiota>

Dog Days elsõ része után valószínûleg nézõs lesz. Bár ez a háború, mint olimpiai sportág téma igen csak fájó pontja lesz az egésznek. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Seth
Kimi Ni Todoke Live Action Movie 😄

Egy az egyben mint az anime elsõ évada,persze zanzásítva, de az összes fontosabb esemény benne van. Sawako karaktere jó, viszont így élõben nem az igazi, hiányoznak az idióta SD fejei XD, lassabban is beszél. Amúgy rendben van mindenki
7/10

PSN ID.: Beegabor

IMYke2.0.0.0
Túlspilázod.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lelouch
Akkor meg pláne nem értem, mert eddig is tök egyértelmû volt... 😄 Na de mindegy.
LasDen
1 évvel a chaos head után játszódik...😄

IMYke2.0.0.0
Nem is azért emeltem ki, mert valaki mondta...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lelouch
Senki se mondta, hogy ugyanazok a szereplõk... 😄
LasDen
levelE utolsó részében azért sikerült meglepni....Baka következtetéseit meg a reakciókat nem volt nehéz kitalálni, de aztán még erre is fordultak egyet....ha ilyen lett volna minden rész, akkor nem lennék csalódott...így egy picit az vagyok...😄

Sengoku Otome...kicsit csalódtam....elég semmilyen, de kell még 1-2 rész.....

IMYke2.0.0.0
Pedig okosabb lettél, szerintem.
AniDB.net-en ráadásul találsz leírást és láthatóvá válik, hogy nem ugyanazok a szereplõk.

Zomil
Jah, de a VN-t attol még ismerheti itt valaki 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Máté94
Várd meg amíg megnézem mind a 24 részt, és elmondom. 😄D
Zomil
Hát ettöl nem lettem sokkal okosabb... 😄
Azt tudom, h elvileg egy "világban" játszodik mind a 2, de ezen kivül más összefüggésröl nem tudok.

Máté: Fail-ezés helyett inkább leirhatnád, h mi 😊

Szerk: mivel az is visual novel-böl van, ezért gondoltam hátha van itt valaki aki esetleg ismeri/olvasott rola 4chan-en( 😄 ), stb. ...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Máté94
Pont ez a lényeg, hogy van...

FAIL! 😄
IMYke2.0.0.0
Ennyire: 😊

Zomil
Végeztem a Chaos;Head-el...huhh nagyon jo volt, mondjuk ugy az egészet kb. csak a 10. részre értettem meg... 😄
Mondjuk van pár dolog amit nem értek:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
pl. nem értem a new gen gyilkossági szál minek volt benne? semmi értelme nem volt...

Amugy Ayase indulhatna egy Ayanami Rei hasonmás versenyen, mert szinte ugyanugy nézett ki... 😄
A zenék nagyon jok voltak benne illettek a sorozathoz, nagyon élveztem végig az anime-t.

Ha ilyen szinvonalu lesz a Steins;Gate is akkor az egy ütös darab lesz 😊

Azt nem tudjátok, h Steins;Gate és a Chaos között van valami összefüggés?

Máté94
Nichijou: Kész, LOVE! Kurimu seiyuu-ja Yukko benne. Nálam megvette magát! 😄
Seth
A 2. film nem nagyon tetszett, felejthetõ darab

PSN ID.: Beegabor

LasDen
akartam valami mangát olvasni és (már korábban) találtam ezt a Battle Royalt...BBT-n kerestem, hogy fenn van-e erre belefutottam egy live actionba....ott vaciláltam mi legyen aztán megnéztem a filmet...és eléggé kurva jó...😄 mondjuk az alapszitu kicsit hülyeség, de a lényegen nem változtat...ja és Kira van a fõszerepben....😄 ha a film ilyen jó volt, akkor a manga sem lehet rosszabb...aztán meg jöhet a második film meg manga...
kár hogy anime nincs belõle...tök fasza lenne....😄

IMYke2.0.0.0
Majd megtudod, hogy mi történik - és onnan már csak a végkifejlet izgat.

LasDen
😄D hát akkor ez van...😄

nekem tetszett...

armageddon666
A chaos;gate nem tetszik mert szar.

flameon!!

@

armageddon666
tegnap 21:34
tegnap 23:15

hmmm, emlékszünk 😄

@

LasDen
nem tudom, hogy azé tetszett annyira, mert még nem láttam elõtte annyi animét vagy csak szimplán jó volt, de sokakkal ellentétben nem nagyon bejött és tetszett...még úgyis hogy a fõszereplõ sokat töketlenkedik....
úgyhogy én ezért is várok sokat a steins gatetõl is...😄

Zomil
Nah igy 3rész után mostmár tényleg fogalmam sincs, h mi történik... 😄
Nem sürün futni ilyen anime-ben ahol foglamad sincs mi történik és mi fog még történni... 😄
Igazábol tetszik, de eléggé fura...
meg mostmár kezd érdekelni h ez a kattant gyerek mikor képzelödik és mikor nem... 😄
meg, h akkor tényleg a jövöböl ir-e vissza magának a multba...

Zomil
Elkezdtem nézni a chaos;head-et hamár a steins;gate ugye elvileg ugyanebben a világban játszodik, annyira mondjuk nem olvastam utána, h összefüggenek-e.
Igy 1rész alapján elég érdekes... 😄
a föszereplö nem kicsit kattant azzal a sok képzelödéssel... 😄

LasDen
úgy írod mintha hetekkel ezelõtt írtad volna....😄 de akkor jó hogy lesz ilyen is....

Ruley
Emlékeztek amikor azt írtam hogy megkérem a TV Tropes-ot hogy ott lehessen összeírni a futó animéket? A Nagyfõnök rábólintott, itt az elsõ vázlat. (még csak 3 anime van kilistázva, de pár nap és összeírjuk õket.)

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Zomil
Huha ez nagyon jol hangzik.... 😄

efti
jaja, en is kenytelen voltam az eltarolt ptw-s cuccokba belenyulni. Megneztem az elso sztorit az aoi bungaku-kbol (4 epizod). Megjegyeznem nem bantam meg, nem csoda hogy nepszeru regeny eredetileg a Ningen Shikkaku

WWFSMD?

LasDen
ma nem nagyon akarnak jönni a részek...levelE utolsõ rész sincsen se a most induló sengoku otome pedig ha minden igaz már voltak...levele ilyenkor már szokott lenni....

efti
Ahh sorry, azt hittem meg mindig nem talaltad 😞

WWFSMD?

LasDen

😄D

LeventeV
láttam miután leírad, délután néztem át 3szor, mielõtt kértem a listát.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

efti
huhh ez kisse nagyra sikerult, sorry

WWFSMD?

efti

WWFSMD?

RelakS
hmm... megyek vele, hogy biztosan eladjuk valami kereskedõnek 😄

Az árából kijön még egy sushihajó :]

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

efti
Megoldhato, 578 euroert talaltam neked repjegyet 15i kiutazassal es 22i visszajovetellel 😉

WWFSMD?

Máté94
Ja, és rajtad fogom használni a gésa golyókat.<#idiota>
Zomil
te leszel az? 😄

bünti a kép nemrakásért a másik topicba... 😄

Máté94
Majd SM-be nyomjátok? <#idiota>
Máté94
Gésa 😄D
RelakS
hívok szamurájt meg nincs-zsák-ot is, és jól móresre tanítanak, ok? 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

armageddon666
Én egy teljesen autentikus japán élményre vágyom ha megoldható 😄 Tatamival, gésákkal...

@

LasDen
ha nem áprilisba lenne még talán....

LeventeV
3szor néztem át a listát. most vagy véletlenül rosszat néztem, vagy baj van velem...

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

armageddon666
Így máris vicces! 😄
--

efti, nem elég, mert szerintem a legtöbb embernek ez az elsõ gondolata 😄 de a duplautalás már üt!

@