FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Én meg pont hogy csalódtam. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A falu jelenetnél elvártam volna valami drámát vagy hogy elszabaduljon a Rygart-ban rejlő vadállat, de csak olyan harcot kaptunk, amit már azelőtt is láttunk tőle.
Sigyn sztorizgatós jelenetei viszont most is tetszettek. Az addig ellenséges lány egész jól elvan a királynő mellett. :D
A bolond srácot pedig még mindig nem tudom hova tenni, teljesen felesleges szereplő volt.
Az a baj, ha ilyen ütemben haladnak, akkor a júliusi 6. rész nem lesz elég a teljes lezárásra. Még kell egy Zess - Rygart összecsapás(Zess még mindig nem tudja mik a megadás feltételei), valami Sigyn - Rygart történés (minek a nagy sztorizgatás meg a Rygartról/Zesssről álmodozás, ha végül semmi sem lesz belőle?) és azért nem ártana ha a háború végét is látnánk...