Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

armageddon666
Na abban van nagyszabású epikus idegenekkel vívott ûrcsata, és ITANO CIRCUS!!!

@

LasDen
nem

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

armageddon666
Láttad már Macross F-t?

@

LasDen
hûûûû a lazanya mindenit....Gundam trailblazer iszonygecijóvolt....😄 elõször mikor elkezdtem nézni kicsit megijedtem mer a sub tele volt japán szövegekkel meg túlefektezett cuccok...de aztán rákellett jönnöm, hogy csak a filmhez, amit a moziban néztek csináltak ilyet...amúgy korrekt volt....de az jó paródiája volt a szar suboknak....😄 Valahol olvastam, hogy nem tetszett valakinek, hogy most az idegenekkel harcoltak már és nem egymással. Szerintem faszán volt megcsinálva az egész és kellettek is már, mer unalmas lett volna, ha megin egymást gyötrik. Mondjuk az egyik fight eléggé ilyen survival típusú flash játékokra emlékeztetett. Csak jön-jön, amíg megnem döglesz 😄 Viszont ilyen hosszú masszív ûrharcot (meg úgy bármilyet) még soha nem láttam, asszem....mondjuk néhol már kicsit kaotikus volt és nem láttam a robbanásokon és lézereken semmit....de élveztem....😄 De furcsa volt, hogy ilyen hirtelen lett vége....mintha elfelejtették volna befejezni...de aztán a stáblista után kapunk egy kis lezárást....

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ezüst Setsuna....O_O

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

armageddon666
nem igaz.

@

Máté94
Csak az 1. évadot szabad belõle megnézni, utána ami van az már túl értelmetlen és erõltetett.
Lelouch
Rövid iskolai vígjáték? Sayonara Zetsubo Sensei 😄
Ruley
Ja, bocs, a "rövid" kritériumra nem figyeltem, ha úgy érted hogy szabvány 12 részes, az ezek közül csak a B Gata H Kei-re igaz, a többi ~24 részes, a Clannad az meg 2x22 részes.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Ruley
Romantikus vígjátékból a Toradora a legjobb szerintem.

Csak lányszereplõs "Moe" sorozatok közül az Azumanga Daioh, meg a K-on!

Ott van még a B Gata H Kei, az meg ilyen pajzán humorú.

Ha az Angel Beats tetszett akkor Clannad, az is ilyen néha sírós néha nevetõs.

acsati
de voltak benne jó poénok is 😊 Meg az Angel beats is tetszett, tudom az sem vigjáték.
Máté94
Haruhi inkább sci-fi, mint sem vígjáték. 😄
acsati
sziasztok
tudnátok nekem ajánlani pár rövid animét ami ilyen vigjáték (iskolai) leginkább? 😊 olyanra gondolok mint pl a Haruhi.
Vagy ti miket szoktatok nézni?
LeventeV
kosz a tippet.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Malakai
Dettó. Bár azért még így is tetszett, de közel se úgy mint az elsõ.
Azért Suou ott van Hei mellett karácsonyra. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Lelouch
Szerintem elõször a Gaiden-t nézd. 😊 Érthetõbb lesz a 2. évad.
LeventeV
este kezdem el en is.

Lelouch
Nem volt rossz, de bennem csalódást keltett az elsõ évad után. Valahogy nem ezt vártam...
Ruley
Az egyértelmûség kedvéérrt: Ez az elõzõ NEM Blint-nek ment válasznak, csak a saját kritikám egy mûrõl, nem vettem észre hogy közben elhangzott egy kérdés.

Hogy a kérdésre is válaszoljak, természetesen durva robotos mûfajban Neon Genesis Evangelion alap.

Nem robotosban Elfen Lied.

Ruley
Darker Than Black második évad:

Ez valahogy sokkal anime-szerûbb mint az elsõ. Nem tudom, talán a lolicon fanservice teszi, vagy a J-pop OP, a "hajnali szellõben balra tekintõs" jelenetekkel, vagy a másfélpetéjû ikrek, vagy a rózsaszín, mahou shoujo stílusú átalakulós jelenetek, vagy mi, de így is tetszik.

Az író meg a dohányzásról áttért a köz második legnagyobb ellenségének, az alkoholnak a kritizálására.

Zomil
macross frontier, heroic age

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
Geass, Lagann(gondolom), Gundam 00, Break Blade.....

Lelouch
Code Geass
Sziasztok!

Sok animet láttam már, de most megint szívesen néznék valamit.
Tudnátok ajánlani valami jót, aminek nagyon szép grafikája van és valami sci-fi kategóriába tartozik? Mondjuk valami robotos, durva, nem kifejezetten gyerekeknek való 😊

Köszi!

LeventeV
kevesebbet fog majd maria ugralni mint az elejen.

Malakai
Najó, ha már ennyire rábeszéltél <#idiota> folytatom én is... <#sniffles><#vigyor>

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LeventeV
befejeztem a canaant. tetszett nagyon. nalam 10/10

PetruZ
...és az anime is csak az elsõ 3 volume-ot dolgozta fel, "kissé" hiányosan.
armageddon666
jah, én linkeltem ^^

Közöm nincs hozzá, csak szerintem szép kép 😄 Fõleg mert tudom mit ábrázol... az kérdéses, hogy mennyire pontos az ábrázolás...

Egyébként BlazBlue. Hakumen és Yayoi. Hakumen ábrázolása a kérdéses.

@

Malakai
Saját? 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

armageddon666
Muszáj megosztanom:

@

Malakai
És azóta már kijött +3 chapter a majdani vol.36-hoz... 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Zomil
jó, de mindig volt vmi szivás, és minden részben meghal valaki szoval ennyi erövel mindegyik lehetne bad end 😄

Lasden: készül... 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
evangelion 3-ról egy büdös hír nincs a neten???? a 2. rész végén látott elõzetesen kívül semmi infót nem találok róla....

Lelouch
Bad end: nem láttad a végén milyen kínban szenvedtek a szereplõk a kajahiány miatt? 😄
Győri Devi
"the manga might have finally finished"
Hát akkor az jó sokáig fog tartani, ha egyáltalán be lesz fejezve.

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

IMYke2.0.0.0
Értem, köszi.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Seth
35 volumes = 315 chapter

PSN ID.: Beegabor

IMYke2.0.0.0
No, akkor most mennyi is az az annyi?

"Back at the end of September, news broke of a brand-new Berserk project, but we were left in the dark as to what form it would take. Old school anime fans who have been dying to watch the further adventures of Guts will now be pleased to hear that the new project will take the form of an anime film to be released theatrically. Newtype's February issue reports that this will be a new adaptation of the story from the start. This film will be the start of a new project to adapt the entire manga.

The original Berserk anime lasted only 25 episodes, a paltry adaptation considering the manga is still running to this day at 35 volumes. A Dreamcast game continued the story but came nowhere near to completing it. I'm not sure how many films this new project might take if the manga has 35 volumes, but if old school fans actually turn out, this could become a very profitable new franchise. Maybe by the time they get towards the end, the manga might have finally finished!

Are you excited about another retro anime getting revived, especially one with as much cred as Berserk?"

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
<#nyes>

Más, ez de x™ar:

Strike Witches vs. PS

Zomil
Meg moe Mária.... 😄

Zomil
jah 😊

IMYke2.0.0.0
Az 'Angel Beats' special tényleg 'beteg' volt 😊
S az Angyal reakciója a kód-kérdésre? Emlékszel? 😊

IMYke2.0.0.0
Welcome to the Club! Én amúgy Nagato-fun vagyok, a sorozatbeli felbukkanása óta!

Zomil
Megnéztem az angel beats special-t...Neeeeeeeee, ez nagggyon beteg volt 😄
És végig kirakva a kedv számlálo 😄
Amikor Shiina felemelte a macit és elorditotta, h cuki, majd a számlálo kiakadt 9999-nél, hát ott majdnem lefordultam a székröl 😄DDDD

Mondjuk a végén nem értem miért az van odairva, h bad end, de mind1 😄
Amugy végignézve az op-t/ed-t rájöttem, h mennyire hiányzik a sorozat, h nem nagyon lesz belöle már uj rész 😊

LasDen
akkor a zászló rejtélye megoldva....😄

RelakS
ja, madzsar
(zászló alja van a rúd végén, ott meg zöldbõl van)

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

LasDen
akkor most az??? 😄 én már nemtom....

RelakS
Ja, igazad van -_-'

Bezavart, hogy a zászlók hátulját látjuk, de attól még a zászlók teteje néz az épület felé.

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Malakai
Pont, hogy az alapján magyar zászló...
Csílei zászlón vízszintesen van a fehér, annak bal részén a kéken a csillag.
Vagyis a zászlók a bal oldaluknál fogva lógnak és a túloldalról látjuk õket.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

efti
megneztem a loups=garous-t de attol tartok magas volt nekem kisse helyenkent...

Miert elt attol 100 evig a forosszfiu, hogy emberhust evett?
Egyaltalan hogy a rakba beszelt azok utan hogy nyakon szurtak?
Mi tortent vegul Ayumi-val?

WWFSMD?