FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Elég vicces úgy beállítani az egészet, mintha a ban életbelépése után hirtelen csak zseniálisabbnál zseniálisabb animek jönnének majd. Régen is voltak jó animek és rosszak is. Most is vannak, ezután is lesznek. Eddig is voltak "divatosabb" stílusok, valószínűleg a moeblob és az ecchi korszak is visszaszorult volna, vagy átváltozott volna mássá... de hogy erőszakkal szüntessék meg, az elég nevetséges.
Teljesen hidegen hagy a hentai, legyen az borderline vagy sem, az ecchiben sem a pattogó óriás melleket szeretem.
Attól nem lesz valami eleve rossz mert ecchi. Ahogy a Sekirei is, vagy a Seikon no Qwaser is ecchi, ugyan úgy a Hatsukoi Limited és a Nogizaka Haruka no Himitsu is az. Mégis ég és föld a különbség tartalomban és stílusban.
Befejeztem az MM!-et. Nem tetszett, csak a harmadik rész miatt néztem végig, mert reméltem lesz valami váratlan fordulat, de nem lett.
Nem igazán értem ki volt a célközönsége ennek az animenek, de mégsem kezdek el foszsilipezni meg szemetezni olyasmiket amik nekem nem tetszettek. Szerencsére vannak más sorozatok amik viszont tetszenek és örülök, hogy nézhetem őket. Amíg ki nem derül hogy azok is szemetek és nem szabad néznem azt sem.