Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
やられたらやり返す。倍返しだ!
de a Heireken sor is utott...
de eddig bejon az anime, most kb pont erre vagytam 😄
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
A Kannazuki no miko számomra elég nagy csalódás lett. Igaz már belekezdtem mire kiderült, hogy erõsen Shoujo Ai, de ez még nem zavart volna. Viszont amilyen módon végzõdtek a dolgok azt már nem bírta a gyomrom. 😞
Szerencsére a To Love-Ru (bár itt a befejezés lehetett volna jobb) és a Seto no hanayome nagyon jók voltak. Fõleg az utóbbi, kb végig nevettem a huszonvalahány részt. 😄
Hétvégéig keresgélhetek még valamit. 😊
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
やられたらやり返す。倍返しだ!
http://myanimelist.net/animelist/TheSponsor&status=6&order=0
(\__/) ( X.x) ( } . { )
ugyis olyan gyorsak/olyan magasak ahogy a készitök akarjék beállitani a lentebb linkelt idézet sztem pont passzol 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
@
Ez kamu 😄 ennél jobbat kérek...
@
AT fildo, zenkai!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A vértenger általában ottmarad
Városnak különbözõ részei pusztulnak el
Mivel gócpont ezért gondolom gyors újjáépítésre fel vannak készítve 😄 nagyon gyorsra. nem 4es metró színvonal 😄
Szóval Evak kb. milyen magasak?
@
やられたらやり返す。倍返しだ!
PSN ID.: Beegabor
やられたらやり返す。倍返しだ!
PSN ID.: Beegabor
やられたらやり返す。倍返しだ!
És még mindig nem értem, hogy Tokyo 3 miért tud futópályává változni 😄DDD ráadásul elvileg többfélévé, legalábbis csak bizonyos útvonalakat állítottak be 😄D
Kérdés: Milyen magas egy Eva?
@
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
kicsit több infó a 2011-ben megjelenõ animérõl!
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
@
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
やられたらやり返す。倍返しだ!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
(HANGOS! halkítsátok le a gépet elõször...)
valaki mondja meg mi ez a zene! mármint minek a remixje... az eredetit keresem. ha nem ismeritek esetleg megpróbálhatnátok a szöveget kitalálni és úgy rákeresni 😄 nekem nem jött össze :S nagyon keveset hallok belõle...
@
(\__/) ( X.x) ( } . { )
kúrvakíváncsi vagyok 😊
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/