kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • BEAST #36207
    Fate/Stay Night: Unlimited Bladeworks

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Én csak a sorozatot láttam, tehát a VN kimaradt. Talán ezért sem tetszett annyira ez a történet.
    A harcok tényleg szépek, látványosak, de a harcok közötti történéseket olyan szinten összezsúfolták vagy elhagyták, hogy a sorozat nélkül egyiket se tudtam volna élvezni. Egyedül az Archer-Emiya szál tetszett. A sorozatban nem tértek ki erre.
    Sajnáltam, hogy a többi "hőst" ilyen könnyen lerendezték.(Bár a címből elég egyértelmű, hogy ez kettőjükről szól igazán.) A sorozatban Archer és Berserker harca volt talán a legjobb, itt meg kapott pár perc vergődést. :/ Ugyan ez igaz Rider-re is, Saber-ről nem is beszélve. Kár, hogy nem lehetett hosszabb a film.

Nálam 9/10 maximum. Tetszettek a harcok és tudom ki kicsoda és mit miért tesz, de erősen gondolkozom a 8/10-en is. Ez végül is a sorozat cselekményeit igencsak veszteségesen tömörítő film egy alternatív befejezéssel. Bár lehet csak azért gondolom most így mert a VN kimaradt.