Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lelouch
Megnéztem és tényleg 😄 Volt Light és Ryuk is, a többit nem ismertem fel. Animés zenéket eddig is gyakran használtak, de ez azért kemény 😄
LeventeV
latta valaki a kesz atverest? az utolso atveres az hol jatszodik? ha letoltitek akkor kb a 36. percbe kuki valami olyan helyen van ahol a falra C.C. Lelouch, Elfen liedbol es Bleachbol vannak festve figurak.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Máté94
<#eljen>
LeventeV
en is lattam, es varom a folytatast.

Máté94
OMG!<#wow3><#wow2><#wow1>
ügyi vagy<#idiota><#whatever>

Bulykin
<#hehe>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Máté94
Hülye kérdés de látta már valaki a Nogizaka Haruka no Himitsu-t?😄
Mert én igen!És igen most menõsködök!^^
LeventeV
ez a forditas erdekes lenne <#vigyor><#smile>

Lelouch
"Kaszás Úr"<#vigyor> XDDDD
armageddon666
Hát akkor ez van 😊 lesz benne Kaszás Úr, meg Soul tuti Lélek lesz, de akkor már a Mifune-t is fordítsák le 😄

@

Lelouch
forrás: port.hu, animax.blogol.hu
Meg állítólag már így harangozták be az Animaxen is.
armageddon666
hehehe, vicces fiú 😊 ez TUTI nem az ANIMAX szinkron 😊

ugye? :S

Btw. akkor miért nem BLEACH - fehérítõ ??? -.-

@

Lelouch
Armageddonnak:
"Soul Eater-Lélekfalók"
Máté94
IMÁDOM!<#szeret>
Bulykin
alap<#vigyor1>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

LeventeV
kotelezo darab <#nyes><#idiota><#smile><#vigyor>

fúj<#idiota>

RelakS
Szerintem mindenkinek volt fura füle... vagy szárnya 😄 Kinek mi jutott a fejére <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

jaj ez egy klaszik<#idiota>

Röviden,NEM.Hosszabban:Számomra az a egész füles dolog nem tûnt többnek egy fanservice-s próbálkozásnál, hát ízlések és pofonok😄.Amúgy érdekes hogy néha elhagyták a füleket,valószinûleg mert egyeseken nem állt volna jól és igazából a funkciójukat sem értettem 😄.
Másrészt szerintem dög unbalanced az anime mert Tusukuru-ék háza táján rengeteg tehetséges harcos volt míg az ellenfelekrõl ez nem éppen volt elmondható....

RelakS

Bulykin
így van ezxD
de ha eleinte nem is tetszik annyira, az anime végére már megszokod és rájössz h nem is annyira fos<#idiota> velem legalábbis volt már ilyen😛

RelakS
nem szereted az állat füleket? 😄 Pedig Eruruu nagyon helyes, mikor pl felizgul attól, ha a farkát simogatják 😄 Vagy Aruruu? O_o

Bulykin
olyan nincs csak a sword of the strangersbe<#idiota>

Tuti fogsz még olyat látni ami nem fog tetszeni😄

nem rossz így pár youtubeos videó útán de inkább olyan jelenetek legyenek benne mint a sword of the srangerben

Máté94
Egy kérdés:Hogy leeht,hogy minden anime-ba tetszik a zene?😄
Ez valami hitetlen😊
idegesítõek benne a lányoknál azok a kutyafarkak meg fülek vagy mik azok 😄

RelakS
Utawarerumono?

jó háborus vérfolyós animét keresek

Lelouch
Úgy néz ki hogy a Darker than Black 2. évad csak 12 részes lesz :S (+4 epizód lesz DVD-n és BluRay-en, amik elvileg a 2 évad között játszódnak)
[NST]Cifu
Az Openinget és az Endinget is meg kell csinálni, pláne, hogy sorozatfüggõen még az is változhat egy évadon belül akár többször is. Persze ilyenkor az Opening/Ending ára eloszlik az epizódok száma szerint, de attól még (szerintem) beletartozik az epizódonkénti árba.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

azért 20 perc (vagy kevesebb) mert, opening, ending, + az elején van emlékeztetõ az elözõ részböl 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

[NST]Cifu
A Babylon 5 Sci-fi sorozat epizódjai átlag kevesebb mint egy millió dollárból jöttek ki (nem rémlik pontosan, de talán 600-700 ezer dollár). A vele kb. egy idõben készült Star Trek: Deep Space 9 egy-egy epizódja 1.6-2 millió dollár volt.

A LOST TV sorozat pilotja 2 millió dollárba került.

És persze ott a viszonyítási csúcstartó, a Simpsons, amelynek a fõ színkronszínészei epizódonként fél millió dollárt tesznek zsebre fejenként...

Sok ehhez képest a cirka 320.000 dollár egy-egy 20 (nem 24 az?) perces TVA-ért? Nem hinném...

[NST]Cifu
A Lion King költségvetése 79 millió dollár volt, a kb. 100-as váltószám az US$ és a Japán Jen között akkoriban is megvolt, tehát igen, 7.9 milliárd jen átszámolva.

A Lion King egy elég "mega" produkció volt, 600 hagyományos grafikus animátor és 30 számítógépes animátor dolgozott rajta, minden tekintetben elég grandiózus volt az egész. Meg kell jegyezni, hogy bõven meg is térült, a 783 milliós összbevétele ha jól tudom animációs filmek terén a mai napig csúcs.

Hogy miért ennyivel drágább, mint egy japán anime? Nem tudom. Talán mások a fizetési ráták, más az adóteher, a fene se tudja...

Malakai
Van tényleg pár szám, ami magas, de szerintem nem rettenetesen, ismerve, hogy úgy általában a feature filmek mennyibõl készülnek.

@berlinboy6329: Anima? Az mi is? Könyv/Sound System? 😊 De miért is kéne kiadnia annyit bárkinek érte? A budget az elõállítási költség, nem, hogy mennyiért árulják. A licenselés természetesen jóval kissebb áron történik.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

berlinboy6329
Mi az Isten kerül ennyibe egy nyomi részért?Ne mondja nekem senki,h 1 részhez 64 millió forint kell...Meg honnan van az Animanak annyi pénze h pl a Kaleido Start megvegye? 2 milliárd forint nem kevés pénz.(52*36milla)

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

köszi szépen 😄 szóval ha jól tudom, 1 yen= 2ft
a legujabb anime a listán 64.000.000 Ft/ rész.
Jó Drága 20 percért -.-

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Seth
Azért nem semmi a költségvetés. Az 1994-es Lion King 8,9 milliárd (?) yen, míg a 7 évvel késõbbi, ugyanolyan szinten lévõ Spirited Away csak ötöd annyi. Mire szórják a Disney-nél a pénzt? Pizzára?

PSN ID.: Beegabor

Máté94
Azzal se mükszik.
Máté94
ok.
[NST]Cifu

Bulykin
használj Gom playert

RelakS
Kínai változat.

Hang Van, Kép Nincs

(nem tudja)

Máté94
Épp azt mondom,hogy ma néztem meg.De most letölöttem a Genshiken-t és nincs kép csak hang:S
Ez mitõl van?
RelakS
2 része már van,lesz egy 3. is.
Ha szereted a nagyon hülye nagyon etchi-t, akkor sírva röhögõs :]

valahol olvastam hogy Cowboy Bebop (csak a neét ismerem) OVA-t azért ne mkészitik el mert drága lenne, egy anime rész (nem OVA) kb hány $?

Máté94
Kissxsis-et látta már valaki?😄
Mondjuk csak annyi kérdésem lenne,hogy lesz e még rész belõle?😄
<#wow3><#idiota>