FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Igazából még most is gondolkozom a pontozáson. A SEED nálam közelebb áll a 10-hez, mint a 9-hez, de a sűrűn ismételt csatajelenetek és egyébb apró dolgok miatt nem igazán mertem megadni a 10 pontot. A SEED Destiny viszont nálam leginkább még pont 9 és nem 8. A SEED egy egész kerek történet már önmagában is, nem rossz lezárással.
Egy folytatásnak mindig nehezebb, mert fel kell nőnie az elődhöz és pont ez a bajom a SEED Destinyvel. Ugyan az a (szerintem) zseniális világ/történet, de egy már lezárt történetet bontanak meg. Majd folytatásként leadnak egy nagyon hasonló történetet, ugyan azokkal a "trükkökkel".
Lehet a lelki békém érdekében a SEED megkapja majd a 10et, vagy a Destiny kap egy 8at. Még nem tudom, mindkettő tetszett. :)