Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
practitioner of the forbidden arts of death
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
+még: Fullmetal Alchemist és Kurozuka amit ajánlok neked^^
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
"Kezdõ animés" vagyok, ajánlásra végignéztem a Death Note, és az Elfen Lied animeket. Ezek mind nagyon nagyon tetszettek. Tud valaki ezekhez hasonló anime-t ajánlani?
@
Higurashi 2.évadját még nem láttam, de ha jól láttam akkor már elkészült a felirat az összes részhez, szal hamarosan darálom😊
Hayate no Gotoku-->elkezdtem, abbahagytam, nem jött be...
és a Gundam 00 pedig már õsidõk óta watch plan nálam, nemtom mikor fogom elkezdeni😄
Nekogoroshi hen-ben elég durván felöltözött a banda XD
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
akkor most jöhet szép sorban a másik fele 😄
fumoffu féle poénok elég mozik tényleg 😄
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
Hát kedvenceim...
Neon Genesis Evangelion (hozzátartozó mindennel együtt 😄) - mecha, pszihológiai, filozófiai, nagyon jó, top1, bár eléggé réteganime szerintem... valaki imádja, valaki utálja >.<
Elfen Lied (OVA is kell😊) - gore + ecchi... a felszínen >.< amúgy mély drámai mû... top2 😊
Higurashi no naku koro ni (+Kai, vagyis 2. évad) - rejtélyes gyilkos lolis cucc... elsõ évad inkább a gore, meg paráztatás, a második meg tiszta lelki terror >.< a nézõ számára... márha képes együttérezni, és beleélni magát a szereplõk helyzetébe 😊
Code Geass (+R2, 2. évad) - Death Note szerû alapfelállás, CLAMP designnal és mechákkal 😄 tele insane plot twistekkel, meg "Just as planned" részekkel 😄 MALon Top15-ben benne van mind2 évad, AniDBn is szerintem legalább az egyik 😊
Eureka Seven - kicsit olyan mint Evangelion, de könnyebben emészthetõ. gördeszka...izé...snowboard...vagy... Airboard 😄DD na mind1 😄 szal fura közlekedésû mechák, érdekes story, bár van benne egy kis repetitív rész, ami csak utólag tûnt fel, de nem zavart annyira >.< hosszú 😊
Na és itt kihalt a személyes MALos Top5-öm... amiket még szerettem:
Full Metal Panic, minden extrával 😊 - mecha, egész hihetõ, iskolás kikapcsolódós részekkel, 2. évad full humor, 3. meg elég keményen dráma. Elsõ a 2 nagyon jó elegye 😊 várom a 4. évadot xD (oh, egyedi humor 😊 ilyet nem találsz más animében szerintem 😄 remélem megcáfol valaki)
Great Teacher Onizuka - huhh.. rég láttam, nehéz bemutatnom... hatalmas anime >.< ismertetõ alapján nem gondoltam ilyen jónak 😄 látni kell!!!
Hayate no Gotoku - ifjú komornyik, loli otaku házúrnõ, maid, beszélõ tigris, tonnányi animeparódia 😄
Kimi ga Aruji de Shitsuji ga Ore de - hasonló komornyikos 😊 csak sokkal inkább ecchi 😄 és rövidebb és annyira azért nem jó 😊
Excel Saga, Sayonara Zetsubou Sensei, Lucky Star, Azumanga Daiou - Ezek elég elborultak 😄 nekem tetszett mind, de nem tudnám nyugott lelkiismerettel ajánlani õket ^^ és eléggé emberfüggõ hogy kinek hogy fekszenek 😄
így hirtelen ennyi 😄 még van pár jó ecchi ha érdekel xD illetve talán Macross Zero, meg Gundam 00 😊
@
@
@
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
practitioner of the forbidden arts of death
én még csak a 26.résznél járok, de nemsokára folytatom😄
@
Vagy mondd meg nekik hogy a magyarok szarok, az életbe nem kapnánk több animét a TV-inkbe.
@
eredeti God Knows
OFFICIAL ENGLISH DUB OMGOMGOMG!!!
CrisVee Fandub
sztem az officialnál kicsit jobb a fandub :\
Lucky Star fandub 😊
meg volt egy jó Lucky Channel de most nem találom >.<
meg anno találtam nagyon jó Higurashikat 😄DD
@
@
Armageddon: Pont God Knows fandub-ot láttam/hallottam ... sajnos 😄
Os iusti meditabitur sapientiam, Et lingua eius loquetur indicium. エルフェンリート ^^
én jó Higurashit meg Haruhit hallottam >.< (God knows koncertjelenet gecc 😄)
@
Meg valaki akart fandubot az Elfen Lied-hez az AA-n. Megkérdeztem, hogy ugyan már, az eredeti szöveget a zajoktól hogy óhajtja szétválasztani? Azóta meghalt a project 😄