Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Mivel magad mondtad, hogy kezdõ animés vagy, ezért te is megkapod a sablonszöveget:
Olyan mintha legelsõ film az életedben a Titanic lenne, és emiatt csak olyat keresel, mást nem is akarsz, mint amilyen az volt.
Mellesleg az Elfen Lied és a Death Note egyáltalán nem említhetõ egy kalap alatt, nem azt mondom hogy tûz és víz, hanem inkább azt hogy föld és levegõ 😊
Aztán ezzel a grafika dologgal is úgy leszel mint a játékoknál, szép-szép az biztos, de ha üres, akkor aztán törölheted ki vele a feneked... ja még azt sem.
...és el kell hogy keserítselek, vagy lehet hogy ez inkább jó hír, olyat hogy 'legjobb' anime, soha az életedben nem fogsz találni.
Ezeket úgy az összes hozzászólásodra válaszolva írtam, nem csak erre 😉
Na úgy lesz ez hogy elkezdem azt a Samurai-os dolgot, közben szedem a chobits-et, aztán ha kell még akkor leszedem azt a Kurozuka-t is.. Rájöttem idõközben hogy hiába keresek, úgyse lesz más EL/DN-hez pont hasonló, hülyeség is lenne..
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
practitioner of the forbidden arts of death
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
+még: Fullmetal Alchemist és Kurozuka amit ajánlok neked^^
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
"Kezdõ animés" vagyok, ajánlásra végignéztem a Death Note, és az Elfen Lied animeket. Ezek mind nagyon nagyon tetszettek. Tud valaki ezekhez hasonló anime-t ajánlani?
@
Higurashi 2.évadját még nem láttam, de ha jól láttam akkor már elkészült a felirat az összes részhez, szal hamarosan darálom😊
Hayate no Gotoku-->elkezdtem, abbahagytam, nem jött be...
és a Gundam 00 pedig már õsidõk óta watch plan nálam, nemtom mikor fogom elkezdeni😄
Nekogoroshi hen-ben elég durván felöltözött a banda XD
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
akkor most jöhet szép sorban a másik fele 😄
fumoffu féle poénok elég mozik tényleg 😄
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
Hát kedvenceim...
Neon Genesis Evangelion (hozzátartozó mindennel együtt 😄) - mecha, pszihológiai, filozófiai, nagyon jó, top1, bár eléggé réteganime szerintem... valaki imádja, valaki utálja >.<
Elfen Lied (OVA is kell😊) - gore + ecchi... a felszínen >.< amúgy mély drámai mû... top2 😊
Higurashi no naku koro ni (+Kai, vagyis 2. évad) - rejtélyes gyilkos lolis cucc... elsõ évad inkább a gore, meg paráztatás, a második meg tiszta lelki terror >.< a nézõ számára... márha képes együttérezni, és beleélni magát a szereplõk helyzetébe 😊
Code Geass (+R2, 2. évad) - Death Note szerû alapfelállás, CLAMP designnal és mechákkal 😄 tele insane plot twistekkel, meg "Just as planned" részekkel 😄 MALon Top15-ben benne van mind2 évad, AniDBn is szerintem legalább az egyik 😊
Eureka Seven - kicsit olyan mint Evangelion, de könnyebben emészthetõ. gördeszka...izé...snowboard...vagy... Airboard 😄DD na mind1 😄 szal fura közlekedésû mechák, érdekes story, bár van benne egy kis repetitív rész, ami csak utólag tûnt fel, de nem zavart annyira >.< hosszú 😊
Na és itt kihalt a személyes MALos Top5-öm... amiket még szerettem:
Full Metal Panic, minden extrával 😊 - mecha, egész hihetõ, iskolás kikapcsolódós részekkel, 2. évad full humor, 3. meg elég keményen dráma. Elsõ a 2 nagyon jó elegye 😊 várom a 4. évadot xD (oh, egyedi humor 😊 ilyet nem találsz más animében szerintem 😄 remélem megcáfol valaki)
Great Teacher Onizuka - huhh.. rég láttam, nehéz bemutatnom... hatalmas anime >.< ismertetõ alapján nem gondoltam ilyen jónak 😄 látni kell!!!
Hayate no Gotoku - ifjú komornyik, loli otaku házúrnõ, maid, beszélõ tigris, tonnányi animeparódia 😄
Kimi ga Aruji de Shitsuji ga Ore de - hasonló komornyikos 😊 csak sokkal inkább ecchi 😄 és rövidebb és annyira azért nem jó 😊
Excel Saga, Sayonara Zetsubou Sensei, Lucky Star, Azumanga Daiou - Ezek elég elborultak 😄 nekem tetszett mind, de nem tudnám nyugott lelkiismerettel ajánlani õket ^^ és eléggé emberfüggõ hogy kinek hogy fekszenek 😄
így hirtelen ennyi 😄 még van pár jó ecchi ha érdekel xD illetve talán Macross Zero, meg Gundam 00 😊
@
@
@
practitioner of the forbidden arts of death
én még csak a 26.résznél járok, de nemsokára folytatom😄
@
Vagy mondd meg nekik hogy a magyarok szarok, az életbe nem kapnánk több animét a TV-inkbe.
@
eredeti God Knows
OFFICIAL ENGLISH DUB OMGOMGOMG!!!
CrisVee Fandub
sztem az officialnál kicsit jobb a fandub :\
Lucky Star fandub 😊
meg volt egy jó Lucky Channel de most nem találom >.<
meg anno találtam nagyon jó Higurashikat 😄DD
@
@