kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • BEAST #33345
    Most végeztem a Bakemonogatari-val. Talán az első anime amit egyszerre utálok és imádok is(Hitagival az élen). :D Hihetetlen nehezen szoktam meg a random képbevágásokat és a furábbnál furább helyszíneket. Nagyképűség lenne azt mondani, hogy végül megértettem mi miért volt olyan amilyen. Inkább úgy fogalmaznék, hogy sikerült belemagyaráznom valamit, amit még én is el tudok fogadni.
    Hirtelen felindulásból 10/10-re osztályoztam, igaz nem azért mert tökéletesnek hiszem. Inkább csak nagy hatással volt rám, de erős késztetést érzek 9/10 irányába. Viszont a zavaró tényezők ellenére is élvezettel daráltam le a részeket. :D

Láttam lesz egy évadnyi "előzmény" is. Remélem folytatják majd azért ezt is, mert az előzményben nem lesz Hitagi. :D