Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Just drop a mkv-file (damaged MKV & ASS/SSA also accepted) into DSRT.
Alt+Shift+I - Convert ASS to SRT
Ctrl+F7 - remove overlaps and other errors
or
Alt+F11 - remove errors and... just try it.
Ctrl+S - save.
Ctrl+Shift+S save as ASCII.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Megtudja valaki mondani, hogy mivel tudok ass feliratból srt-t készíteni? Mert akinek kellene az csak asztalin tudja nézni az animekat.
Próbáltam Subtitle Workshop-ban, de amikor megnyitom, a formázott ass felirat szövegét értelmetlen zagyvaságként jeleníti meg. Azt már nem tudom elmenteni subripbe.
másrészrõl addig nem is zavar annyira ameddig nem hallom azt hogy "milyen szar XY anime, mert nagyon szarok a hangok..."
@
ja amugy rendes vége lesz. szerintem túlságosan is jól le van zárva, kevés értelmes lehetõség van a folytatásra, DE, mivel a Gurren Lagann nem a normálisságáról híres, ezért elképzelhetõ körülbelül BÁRMI 😄
practitioner of the forbidden arts of death
illetve van 2 ova... egy fanservices uncensored nemtom hanyadik rész, illetve egy ilyen kis sidestorys cucc...
@
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
PSN ID.: Beegabor
meg hogy olyat lássak ahol a japánt láttam elõször és tetszik, bár csak részletet hallottam belõle: Gankutsuou... esetleg aki megteheti youtubera tehetne fel hosszabb részletet >.<
@
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Nem rosszak némelyikek, sokszor össze sem mérhetõ az eredetivel, ezért úgy kell tekinteni rá mintha az eredeti nem is létezne.
És most a magyarszinkron vitát mellõzzük, jó?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Most néztem meg a Detroit Metal Cityt,a Triadosat,de 1,25mp kellett +ba,mert nem passzolt a felirat,ami elm ahhoz a vezióho volt irva.Vhol jó olt vhol nem.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Én úgy voltam vele hogy eleje egy ilyen közepes anime :\ nekem nem jöttek be a poénok, a hülye mechák sem, meg úgy az egész... Kamina meg Yoko voltak jók 😄 aztán megtörtént az... akkor úgy voltam hogy abba is hagyom mert nincs miért nézni 😄 aztán továbbszenvedtem... kb 1,5-2 rész szenvedés
és BANG, hirtelen felível a sorozat és a végéig meg sem áll 😄 10/10-t kapott tõlem, ettõl függetlenül overrated szerintem (csak a vége miatt adtam ennyit, illetve hogy ne én húzzam már le :\ meg adtam már rosszabbnak is 9/10-t)
@
TTGL spoiler
PSN ID.: Beegabor
Szvsz az elsõ évad sokkal jobb, mint a 2.
やられたらやり返す。倍返しだ!
やられたらやり返す。倍返しだ!
Én például januárban csak kétszer fogom betenni a lábam az egyetemre. Egy matekvizsga, egy géptanvizsga (és remélhetõleg mindkettõbõl csak egy <#idiota>#idiota>)