FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Huh én még mindig a Seikon no Qwaser-rel hadakozok. Egyfelől nagyon tetszik a rajzolás, a karakterek és a zene, másfelől pedig tetsz(ene)ik a történet is. Emberek különböző elemeket irányítva hadakoznak, de ezért az erőért "fizetniük" kell valamilyen formában, kb mint Darker than black-ben.
Viszont itt szó szerint minden a mellek körül forog. Minden a mellekről szól... ha valaki utálja/szereti/akármi más a másikat ráveti magát a mellére. Nagy megkönnyebbülés volt az egyik jelenet ahol X bevallotta, mennyire szereti Y-t.
Gondoltam is magamban mennyire hihetetlen, a rengeteg mell és még több mell után végre valami más. A nagy pironkodó "szerelmesek egymást bámulják" jelenet közben vártam a választ, ami meg is érkezett egy "kapd elő a melleidet" formájában...
...holnap folytatom. :D