Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

armageddon666
Na találtam 3 feliratot... 2 tök ugyanolyannak látszik, 1 meg mégjobban el van csúszva... elcsúszás általában még nem is lenne gond. a gond az hogy nem szinkronba mennek a hanggal. szal ha visszatolom akkoris a film felénél már 2 sort késik :\

@

armageddon666
Help :S felirat kéne Rebuild of Evangelionhoz... EredetiDVDRip. Nem nagyon találok hozzá :S ami volt azt is letöröltem mert hozzáigazítás közben teljesen elbasztam -.-

Rebuild.of.Evangelion.1.0.2007.DVDRip.XviD-CiMG < ilyen volt a felirat, de ez nem volt jó hozzá :S

hiába idõzítettem át, szép lassan elcsúszott a felirat 😞
anidb-s kommentek szerint még mindig nincs normális release... mindnek van valami baja :S Nyoronsubs lenne a legjobb, de külön egyszerûen nem találtam a feliratukat. + az sem biztos hogy passzolt volna...

valami ötlet? valami sub amivel megint kísérletezhetek? :S

@

Bulykin
ahham, meg van egy másik, én csak úgy hívom halpofa^^

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

sweech
kedvencem

Bulykin
Lovely Complex
10/10
<#taps><#taps><#taps> hát ez nagyom király^^
azok a fejek amiket néha bevág az a csaj😄😄😄 loáál

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Pervert???? Pervert!!! Hideki is a Pervert!
RelakS
Pan-tsu, pan-tsu, pan-tsu...
*SÍÍÍÍP!!!* Keikokuuuu!!!44

<#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

CSOCSO
HIDEKI!!!!! PÁNTCÚ!!!!!!!!!!!
RelakS
" + egyebek "

Ebbõl a nézõ nem igazán kap, viszont Aoki-sensei gazdagon <#idiota>

BEAST
ebben meg igazat is adnek neked, de lolik! + bugyik + egyebek ( = idegesito vinnyogas) = nem luv 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

armageddon666
kivillano bugyik + egyebek = luv, csak lolikért nem vagyok annyira oda 😄

@

Bulykin
Ghost Hunt befejezve
kevés votl ez a 25 rész^^ elnézném még egy darabig😄 csinálhatnának neki egy 2.évadot(vagy mit😄😄)
Jah meg a végén <#wow1>így néztem, hogy mit mûvelt Naru...nagyon király volt😊<#taps>

jöhet a Lovely ComplexXD
már a 7 és 8.részt láttam, mert megmutatták nekem és hát...majd meg haltam rajta<#idiota>

thx😄

BEAST
ojaj... lolik + kivillano bugyik + egyebek = <_< Lehet ezt kihagyom enis 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

armageddon666
lolita

underage girl 😄

kiccsaj XD

@

mit takar pontosan a loli kifejezés?😄

armageddon666
de akkoris loli :c minimum 12+ok legyenek 😄

@

Frosty01
csak ovát eddigmég 😄

practitioner of the forbidden arts of death

RelakS
Lehet, hogy loli, de agyra káros :]
Fõleg Mimi-chan moe alkata, meg mikor Kuro-chan-nál lemegy a redõny 😄

armageddon666
mivel ecchi elõször megakartam nézni.
mivel loli ezért kimaradt 😄

@

RelakS
Nézett valaki Kodomo No Jikan-t?

2. évad elõzetes

Frosty01
na read or die : kiakasztva 😄
ésmost tsubasa chroniclest kezdtem el -.-

practitioner of the forbidden arts of death

Valamelyikõtök tudja, honnan tudnék venni vagy szerezni obento-s tálat?
Tudom hogy nem anime-téma, de légyszi nézzétek el nekem most az egyszer^^

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

armageddon666
A Visual Novel is hasonló... Én nem néztem meg mert haverom aztmondta hogy nem jó, aztán úgyis volt más amit nézzek 😄 azért a végére kiváncsi voltam mert mindenki szépeket mondott róla meg hogy kedvence lett meg etc... hááát :\ Nice boat.....

@

School Days.

Szokásos "jajj, gyorsan találjunk ki valami elborult hülye befejezést".

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL

Inkább szeretnék. 😊 De 1-2 rész után majd beszélek egy két magyar pokémon atyaúristennel és toborzok magam mellé embert még.

MELLESLEG!

lóherén járok kelek, néha lehet ott civil ember számára is értékes információt találni:

Pletyka: Keanu Reeves fog fõszerepet játszani a Cowboy Bebopban

Sadun Tryst
hi
lesz 1 kicsi anime faq update (már nagyon ráfér), szal ha valakinek van javaslata vagy ilyesmi, csak írja meg priviben, itt vagy vegyen fel MSN-en ([email protected]) és ott, nekem 8.
további szép napot 😉

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

sweech
Hotaru no Haka
Hadashi no Gen

Zsolo007
Sziasztok!

Létezik 2.VH-ban játszódó/azt feldolgozó anime?

Köszi!

Bulykin
látta már vki a 3. Death Note mozifilmet?? a címe L change the World...

armageddon666
Seth
Jól értem, te most Pokemon részeket fogsz fordítani? Hát sok sikert hozzá, van pár rész, de szerencsére nem túl mélyenszántó gondolatok vannak benne,nem lesz olyan nehéz 😄

PSN ID.: Beegabor

Végigkattintgattam és azt találtam hogy
*.sub lesz ha
DVDsubtitle, MPsub, MicroDVD, Sofni, Sony DVD, Subsonic TMPlayer, Subviewer nevek alatt mentem el
*.srt ha subrip-et használok.
(leírtam hátha valakit érdekel, vagy hasznosnak találja majd késõbb^^)

Remélem holnap elõ tudom kaparni, 1/4-ig eljutottam már az elsõ résznek, dehát most ilyet hogy "gettó dáze"(szerezd meg hát mind ugye magyarul 😛) valami irtó csökött openinggel nem biztos jó ha erõltetek, inkább a szövegre koncentrálok... nem is tudom hányan szokták magyarok az openinget lefordítani, fõleg ha ilyen buta szövege van mint ennek... gondolom sejtitek hogy a magyarhonban (és egyben amerikában) leadott pokémonnak nem ugyanazok az openingjei/endingjei. Valamiért a 'megvágott amerikai szar' jobban tetszik mint az eredeti japán, lehet hogy csak hozzászoktam azért...

Visszatérve apró kis eszmefuttatást tartanék a jelmondatról, ami a "szerezd meg hát mind" szállóige lett magyarul.
Ahogy megkérdeztem angolul jól tudó, és éppen japán nyelvet tanuló barátom, szerinte az angol és a japán jelmondat kissé olyan mintha kötelezõvé tenné hogy megnézd, megvedd, megedd, megszerezd, stb...
Errõl eszembe jutott a "Csimpokomon" a South Parkból, és csak mégjobban megerõsítette a gondolatot bennem hogy: mégiscsak jó görbe tükröt láthatunk abban a paródia rajzfilm sorozatban. 😊

armageddon666
mentsd el mindben és meglátod XD

@

Köszi 😊 Már csak azt kell felderítenem hogy ezeknek mi is a neve, mert mentéskor csak ilyeneket látok hogy: "Advanced SubStation Alpha" "AQ Title" stb... szóval csak neveket.

Tényleg? Akkor én már kb. 7 évesen láttam animét? De király!
ÉS KÖSZÖNÖM AZ INFÓT!!!!!!!!!!!!
Hát akkor lehet ismétlik majd valamikor, az Akirát is nyomták párszor M1-M2-n, de azért megpróbálom beszerezni.
Kösz még1szer az infót!
Seth
Nauszika - A szél harcosai , nem is olyan rég volt M2-n és de, ez egy anime ^^

PSN ID.: Beegabor

Nem anime, de felnõtt rajzfilm. Tudna valaki segíteni mi a címe, nagyon nagyon régi rajzfilm,még "pici" voltam mamikor láttam a falusi moziba, kb.15-20 éve. Annyira emlékszem, hogy van benne talán egy vörös hajú csaj,aki vitorlázó sárkánnyal repked+még valami nagy kukacok voltak benne,amik ha semmi gond kék pöttyök világítottak rajtuk,ha meg bepipultak átváltott vörösre. Ennyire emlékszem, nem rég ugrott be ,jó lenne újra megnézni. Ha valaki tudja mi címe, megköszönném az infót.
jaj sry azt kifelejtettem😄 aztis láttam^^
sweech
death note

armageddon666
natúran: srt vagy sub
csicsás: ass vagy ssa

@

hali all! tud vki ajánlani egy nagyon jó, izgalmas, !!fordulatos!!😊 , kissé drámai beütésü animét?
amiket láttam már: Berserk, Elfen Lied, és Tengen Toppa Gurren Lagann.
Realks! Van valami ajánlás, vagy bármi, hogy milyen formátumban mentsem el a feliratot?

armageddon666
remélem tévedés... legjobb férfi seiyuu játszik az eredetiben... ezt csak elkúrni lehet szinkronnal 😄 a sorozat meg amúgyis csak közepes :S (ettõl függetlenül szeretem nagyon ^^ de OVA jobb... OVA mellé kellene a sorozat zenéje és akkor epicwin 😄)

@

BEAST
<#hehe><#eljen>

CSOCSO
😊

ja ma az utcan lattam egy tablat es az a nev allt rajta hogy Ken Thurston 😄😄😄😄:
majdnem bementem az epuletbe koszonni Renton tesojanak😄
sweech
tudom már mit érzett CSOCSO mikor végzett az eureka sevennel 😄 most fejeztem be lovely complexet, éshát: kell még! :Cc

Dani182
Srácok! Azt tudja valaki, hogy Berserk manga milyen idõközönként jön ki, és esetleg merre elérhetõ? (Akár online olvasva, akár letöltésre)

biomage
juj hogy mit láttam az elöbb az animaxon a reklámoknál, lehetséges hogy a hellsinget 😊 és hamarosan lesz

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

De jó, tényleg!
<#worship> Köszönöm szépen ^^