Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@
Rebuild.of.Evangelion.1.0.2007.DVDRip.XviD-CiMG < ilyen volt a felirat, de ez nem volt jó hozzá :S
hiába idõzítettem át, szép lassan elcsúszott a felirat 😞
anidb-s kommentek szerint még mindig nincs normális release... mindnek van valami baja :S Nyoronsubs lenne a legjobb, de külön egyszerûen nem találtam a feliratukat. + az sem biztos hogy passzolt volna...
valami ötlet? valami sub amivel megint kísérletezhetek? :S
@
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
10/10
<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps> hát ez nagyom király^^
azok a fejek amiket néha bevág az a csaj😄😄😄 loáál
*SÍÍÍÍP!!!* Keikokuuuu!!!44
<#idiota>#idiota>
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Ebbõl a nézõ nem igazán kap, viszont Aoki-sensei gazdagon <#idiota>#idiota>
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
kevés votl ez a 25 rész^^ elnézném még egy darabig😄 csinálhatnának neki egy 2.évadot(vagy mit😄😄)
Jah meg a végén <#wow1>#wow1>így néztem, hogy mit mûvelt Naru...nagyon király volt😊<#taps>#taps>
jöhet a Lovely ComplexXD
már a 7 és 8.részt láttam, mert megmutatták nekem és hát...majd meg haltam rajta<#idiota>#idiota>
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Fõleg Mimi-chan moe alkata, meg mikor Kuro-chan-nál lemegy a redõny 😄
ésmost tsubasa chroniclest kezdtem el -.-
practitioner of the forbidden arts of death
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
@
Szokásos "jajj, gyorsan találjunk ki valami elborult hülye befejezést".
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
MELLESLEG!
lóherén járok kelek, néha lehet ott civil ember számára is értékes információt találni:
Pletyka: Keanu Reeves fog fõszerepet játszani a Cowboy Bebopban
lesz 1 kicsi anime faq update (már nagyon ráfér), szal ha valakinek van javaslata vagy ilyesmi, csak írja meg priviben, itt vagy vegyen fel MSN-en ([email protected]) és ott, nekem 8.
további szép napot 😉
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
PSN ID.: Beegabor
*.sub lesz ha
DVDsubtitle, MPsub, MicroDVD, Sofni, Sony DVD, Subsonic TMPlayer, Subviewer nevek alatt mentem el
*.srt ha subrip-et használok.
(leírtam hátha valakit érdekel, vagy hasznosnak találja majd késõbb^^)
Remélem holnap elõ tudom kaparni, 1/4-ig eljutottam már az elsõ résznek, dehát most ilyet hogy "gettó dáze"(szerezd meg hát mind ugye magyarul 😛) valami irtó csökött openinggel nem biztos jó ha erõltetek, inkább a szövegre koncentrálok... nem is tudom hányan szokták magyarok az openinget lefordítani, fõleg ha ilyen buta szövege van mint ennek... gondolom sejtitek hogy a magyarhonban (és egyben amerikában) leadott pokémonnak nem ugyanazok az openingjei/endingjei. Valamiért a 'megvágott amerikai szar' jobban tetszik mint az eredeti japán, lehet hogy csak hozzászoktam azért...
Visszatérve apró kis eszmefuttatást tartanék a jelmondatról, ami a "szerezd meg hát mind" szállóige lett magyarul.
Ahogy megkérdeztem angolul jól tudó, és éppen japán nyelvet tanuló barátom, szerinte az angol és a japán jelmondat kissé olyan mintha kötelezõvé tenné hogy megnézd, megvedd, megedd, megszerezd, stb...
Errõl eszembe jutott a "Csimpokomon" a South Parkból, és csak mégjobban megerõsítette a gondolatot bennem hogy: mégiscsak jó görbe tükröt láthatunk abban a paródia rajzfilm sorozatban. 😊
ÉS KÖSZÖNÖM AZ INFÓT!!!!!!!!!!!!
Hát akkor lehet ismétlik majd valamikor, az Akirát is nyomták párszor M1-M2-n, de azért megpróbálom beszerezni.
Kösz még1szer az infót!
PSN ID.: Beegabor
amiket láttam már: Berserk, Elfen Lied, és Tengen Toppa Gurren Lagann.
@
ja ma az utcan lattam egy tablat es az a nev allt rajta hogy Ken Thurston 😄😄😄😄:
majdnem bementem az epuletbe koszonni Renton tesojanak😄
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
<#worship>#worship> Köszönöm szépen ^^