Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sadun Tryst
Bleach manga spoiler:

Jam, ez most nagyon érdekes dolgokat hajít így elénk. 😊
Bár Rukia visszatérése nagyon egyértelmû volt.
De mikor megláttam a többieket! 😄 Na az nagyon kész volt. 😊
Fõleg Matsumoto. Inoue-nak sincs kicsit "szive", de így Matsumoto nagyon durva volt. Hát nem is nézték ki egyikükbõl sem ki, h középiskolás diákok. xD

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

musha
na ja, én meg elõször Aeris-szel akartam szorosabbra fûzni a kapcsolatot, úgyhogy eléggé megviselt Sephiroth gyilkossága. azért aztán valahogy csak ráfanyalodtam Tifára 😊)

Nos igen, errõl olvastam én is, de vhogy mindig Tifa-val mentem el 😊
Annyira azért én sem vagyok fan, h kihozzam AZT a randit! 😄

Adam5
Áá basszus! Ez a heti Bleach manga qrva jó 😄 ! Mindenki olvassa el amilyen hamar tudja! (természetesen azokra gondolok akik minden héten szokták olvasni)

musha
én csak kétszer: elõször a sztori kedvéért, másodjára meg tápolásért.

rot13
nubtl svtlrygrz Oneergg raluéa fmvgámbgg gevxówág rtloõy rfmrzor whgbgg nm n eétv `cyrglxn` (vyyrgir útl ghqbz arz vf pfnx cyrglxn), zvfmrevag Oneerggry yrurg ubzb enaqvg albzav 😊)

Én több, mint fél tucatszor nyomtam végig, úh betéve tudom 😉

musha
hmm...ennyire rég nyomtam volna már, hogy erre egyáltalán nem emlékszem?! amúgy a filmet is láttam (és most hogy belegondolok abban elég egyértelmû jel van erre), csak a Last Order-t nem, szerintem majd holnap...
szorri, elõbb írtam, mint hogy végiggondoltam volna ^^

Ha az utolsó hsz-ra reagáltad, akkor szólok, hogy a játékban történt, nem a filmben.

musha
szpojler hegyeket mellõzzétek már lécci!!!

Zack hal meg.

Válaszoltam a másik topicban.

Ottto
Jah, amúgy köszi az infot.

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Ottto
Argh! Kell ez a játék! :@

Seth
a játékban sem derül ki, én is tanácstalan vagyok. Meg az a jelenet elvileg az elõtte játszódó Sephirothos jelenet ELÕTT van, szóval senki sem sérült meg.
Meg nemtudom mi a fene van Cloud-dal, csak bambul magába...., meg Hojo vajon mit csinál Zack-kel (amikor mondja hogy vigyék a Shinra Mansion pincéjébe

Egyébként a játékban Cloud " átveszi " Zack emlékeit, és úgy éli meg, mintha õ ment volna Sephiroth után nem Zack (rendesen megkavarták 😄) A jelenet is olyan hogy Cloud-ot látjuk és irányítjuk és nem Zack-et. Rátámadunk Sephirothra, de az lecsap minket és egy kékruhás Shinra katona felveszi a kardunkat. Késõbb kiderül, hogy Cloud a shinrakatona és Zack volt az akit sephi lecsap.Szóval Cloud emlékei elég zavarosak, mai napig el lehet rajta filózni, hogy most mi a franc van...

PSN ID.: Beegabor

Ottto
FF7LO-SPOILER!
Aki játszott a játékkal, plz írja már meg hogy kit lõttek le a végén?!

Sadun Tryst

Jagi
Az a story meg... pfuu bazz a vége. Az odab*szna a multiplexõrülteknek... 😄

musha
FF IX-cel ps emulátorral lehet játszani...(én is úgy nyomtam), de azért a 7 és a 8 sokkal jobbak. és a X is nagyon ott van ^^
ogen, ahogy belegondolok, hogy a X-bõl filmet csinálnának az nagyon kemény lenne...látom magam elõtt, ahogy Anima kibukkan a földbõl vagy ahogy Macalania erdõjében a holdfényes éjszaka Tydus és Yuna egymásra talál...hmmm...<#rolleyes>

Sadun Tryst
felõlem az összes FF-bõl csináljhatnának filmet. 😊
fõleg ha olyan jó lenne, mint a 7.
csak azoknak már tényleg érthetõbbnek kéne lennie. mert a 7-es és a 8-on kívül nincs meg 1 FF game sem... 😞
szal a IX, X és X-2 filmeket nem nagyon érteném... :/

FFX-bõl nem akarnak filmet csinálni?

Ha vki tud olyan oldalról, ahol az EU-s Advent Children Collector's Editiont elõ lehet jegyezni, dobjon meg egy linkkel, ha kérhetném!

Sadun Tryst
képes voltál és végignézted japánul? 😄
én azért megvárom a feliratot, teljesen tisztában akarok lenni minden mondattal 😊

amúgy nem tudja valaki, h hogyan kell hardsubot csinálni?
(olyan feliratot, mint ami minden animében van, kiv. az ogm és mkv formátumoknál)

Apropó!

SPOILER

Sephirothot Cloud bébassza a makóba, és nem beleugrik, mint a Last Orderben. Kis hiba a készítõk részérõl! Biztos régen játszottak vele 😊)

Sadun Tryst
nm a linket, feliratot meg készítem 😊
(na jó, a vége vicc volt xD)

Kövezzetek meg, de nekem a last order animeos kivitelezése jobban tetszik, mint a csilivili cg....ha így ova-ban kiadnák a FFVII sztoriját szvsz a Kenshin ova1 elveszítené az elsõ helyét!

Bucser
<#worship>

Már csak felirat kéne hozzá😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Seth
ezmiez??? a dvd-s extrák közül valami?

musha
huhhuhhúúú...ejnye, van mit nézni 😊
ja és kösz a linket!!

Sadun Tryst

A film az elsõ pár másodpercben kiírja, hogy a rajongóknak tisztelegnek ezzel a filmmel.
Lehet, hogy nem érti mindenki, de az is lehet, hogy pont ezzel keltették fel az érdeklõdést, az egyelõre igencsak tagadott remakehez.

musha
nem mondtál sokat a pármillióval, elég sokmillióan nyomták ezt CSAK JAPÁNBAN, és ugyebár nem csak ott lett nagyon népszerû. egy Tomb Raiderbõl nem nehéz olyan filmet csinálni, amit mindenki megért, mert az nem szól semmirõl, ez meg nagyon is. én nagyon örülök annak, hogy végre egy ekkora cég mert egy olyan filmet csinálni (ráadásul ennyi ideig), ami rétegfilm. nem kell minden szájat betömni, nem véletlenül az a címe, hogy Final Fantasy 7: Advent Children.

Sadun Tryst
nem egészen, mert ez egyben üzleti fogás is volt.
lemerném fogadni, hogy nemsokára megjelenik újra az FF7-t, illetve annak valami collectors editionja.
vagy kittudom én. de ha nem, akkor tényleg kibasztak magukkal anyagialg. egyébként meg bebizonyították, h filmet nem csak a pénzért lehet csinálni. minden tiszteletem a Squaré. <#worship>

ha animeszeretõk közül is többen igy nyilatkoznak, mármint hogy totál nem értik a filmet mert nem játszották a játékot, ohatatlanul felmerül az emberben, hogy mi értelme volt akkor ennek így? Miért nem olyanra csinálták, hogy a mozifilmet az is értse, aki amugy nem játszott a játékkal? bizonyára nagyon pozitiv azok számára, akik végigtolták (de ez max pár millió ember, és akkor sokat mondtam), de a világ többi részén, sok tizmillió emberrel meg kibasztak, ezáltal magukkal is. Szerintem ez nagy baklövés volt részükrõl, és szomorú hogy több évet öltek egy olyan projektbe, ami csak egy relatíve kis közösség számára nyújt élvezetet.

Sadun Tryst
hm. ez nekem teljesen kiesett... :/

Több ponton javítanék.

Mind Jenova, Sephiroth, Aerith ancientek voltak, akik az emberi faj "elõfutáraiként" éltek és kevesen voltak. Végig a Promised Landet keresték, de a kemény úton sokan letelepedtek, én nem vándoroltak tovább, õk lettek a késõbbi "normál" emberek õsei.
Sephirotho Jenova sejtjeivel magzat korában kezelték, így lett szuperkatona. Majd késõbb rájött erre, hogy egy kísérlet része volt, és arra, hogy anyja, Jenova az egyik legutolsó ancient volt. Akkor úgy érezte, hogy az õsei által keresett és birtokba vett Promised land egyedül õt illeti, és ezért a Shinraban elég rendes károkat tett, hogy ne tudják elfoglalni.
Cloud, és még sok feketecsuhás a játékban egytõl egyig Sephiroth klónjai, mert Shinra Corp ki akarta tenyészteni a tökéletes katonát az õ genetikai állománya alapján. A játék során ezek a klónok, mint lepke a tûzhöz, úgy özönlöttek Sephiroth közelébe, köztük Cloud is.
Namost ahogy elnéztem Kadaj-t és bandáját, valszeg õk is a túlélõ klónok sorát gyarapítják.

Aki a végén kiment az Zack volt 😉

musha
nem azt írtam, hogy a SW nem méltó a Square-hez, hanem az FF névhez. mert annak a Gaia-n kívül az ég világon semmi köze nem volt az FF-ekhez. ennek igen.
amúgy én is szeretném ezt dvd-n a kezembe kapni, biztos lesznek jópofa dolgok rajta ^^

Bucser
Szerintem a spirits within is a square-hez méltó volt... Nekem az is nagyon bejött.. igaz sokkal komolyabb volt mint ez... de emberközelibb volt sokkal... Az FFVII A.C. az év animációs filmje ez nem vitás😊 és az év sci-fije is. de nem alátvány miatt hanem a mondanivaló miatt... ráadásul az elrejtett viccek nagyon jók voltak😊 A DVD-t nézném megt mert a squaresek szoktak csinálni nem renderelt videokat ahol a lowpoly modellekkel szórakoznak😊 (pl az FF:SW dvd-n vanna ilyenek hülyére röhögtem magam mikor a csávó szétlövi azablakot ugrana ki rajta és visszapattan😄 Vagy mikor ugyanez a jelent szétlövi az ablakot ugrana a repülõre és körbe ordítja hogy Come Closer bitch a csajnak meg ezen szavak hallattán megmozdul a kez a kormányon és a fószer nem éri el a gépet ugrás után😄)

Szal szerintem a dvd-n lesznek ilyen poénok😊 azok érdekelnének😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

musha
emésztgetnem kell még a filmet...nagyon tetszett, de túl sûrû volt ahhoz, hogy elsõre mindent felfogjak belõle. meg hát mégis 7 éve volt már, hogy az FF VII-tel játszottam. még egyszer-kétszer meg fogom nézni a közeljövõben.

szpojlerdús:
SS IVV-oõy yrurgar pfvaáyav gím uáebzóeáf svyzrg, fmóiny raalv vqõ nyngg arz yrurg zvaqraer xvgéeav, zétvf xvpfvg uváalmbgg nm rtlrf fmrercyõx aézvyrt fmíarfroo wryyrzáoeámbyáfn. nzútl zvaqra mfraváyvf. n yágiáalen fmninxng arz gnyáybx, n mraéx vf wóx ibygnx. zrt nméeg ina aéuáal bylna cbéa, ubtl uhuu...n grzcybzona (nuby n tlõmryzv mrar qnyynzáiny pföeöt nm rtlvx Ghex gryrsbawn), bgg Zneyrar zrtqboáywn n feápbg zngéeváiny, an nmba céyqáhy orfíegnz 😊
fmóiny n Fcvevgf jvguva hgáa iéter n Fdhner xéfmígrgg rtl SS aéiurm zéygó svyzrg.
rot13

Seth
Zack...., ha esetleg Nibelheim-ban megnézted azt a fotót, ami akkor készült amikor Sephirothal felmentek a mako reaktorhoz ( ahol megtaláljátok a klónokat), na azon nem Cloud van, hanem egy fekete hajú srác, aki hasonlít Cloudhoz, na õ Zack

Sadun Tryst
ki a fakkom az a Z?!
végignyomtam a gémet, de nem ugrik be. több, mint egy éve volt már... :/

CSOCSO
nah.. ha megcsinaltak volna egy 3 oras filmre igy akkor az egyik legjobb es leghosszabb CGI fantasy animeja lehetett volna
CSOCSO
Nah meglestem a Final Fantasy-t.. mit mondhatnek??? egyik szemem sir masik....
Nagyjabol erteni lehetett a dolgot, szep volt jo volt ezzel nincs gond.. egyedul azzal hogy igy az egesz szamomra IRTOZATOSAN elcsepelt tomeny muvi lett.. ami nekem igy nem rulezik.. ez egy kibaszott szep es jo film lehetett volna... volt bemutato meg ilyenek de irtozatosan gyenge.. nemtom..valahogy szamomra az egesz ures. es nem azert mert valamit nem ertek hanem mert MINDENKI idegen szamomra.. jo. lehet ha FF jatekokat tolnek nem igy lenne... mindegy😞 nem pontozom inkabb
Hát ez valami eszméletlen volt!!!

A csengõhangon kicsit sem röhögtem. 😊

Követeljük hogyha elkészül az FF8-bol is rész akkor Squall csengõhangja az Eyes on me c. szám legyen 😊
Bucser
JAEgy kis szösszenet akik nem értenék a filmet néhány alap dolog hozzá😊

Remélem nem sok hülyeséget írtam ha igen szóljatok é javítok😊

Akkor röviden a filmrõl

Sok sok spoilerrel a játékhoz

Ugye a Játékban Clouddal és csapatával küzdöttünk a Shinra enterprises majd Sephirot az egyik Ex-Soldier ellen aki bosszút esküdött Shinra Ent. majd az egész emberiség ellen miután rájött, hogy õ egy kisérlet eredménye és emlékei és élete szinte mind hamis. A Shinra a föld életerejébõl táplálta hatalmi törekvéseit a lifestream kitermelésében monopóliumuk volt (tönkrevágták a földet s a hatalmukat arra használták, hogy ezt eltusolják.). A Játék végén a Shinra rmbadõl Sepiroth elpusztítása közben de áldozatokat is követelt. A háttérinformációk közül kiderül, hogy Aerith és Sepiroth is egy Jenova nevû lény akit mothernek hívnak többször is az õsz hajú ipsék (aki azért jött a földre, hogy megbüntesse az embereket amiért a világ lifestreamjét felélik) klónozott másaik de életük teljesen máshogy alakult. A Soldierek pedig olyan emberekakik jenova sejtjeibõl örököltek néhányat mikor Jenova elpusztult.

Nos a Film ott kapcwsolódik be, hogy Mikor Shinra elpusztult Aerith és Sepiroth meghalt azután két évvel szinte megállt az idõ és a fejlõdés a világban.. megjelent egy rejtélyes betegség. A neve: GeoStigma. azért hívják így mert egy feket nyomot hagy az emberek testén a karjuktól felfelé a tenyerükbõl indulva és a homlokukhoz érve valamint a bolygó bosszújának tartják azért amit a Shinra Ent. oly sokáig mûvelt vele.

Nagyjából ezzel így már érthetõ a story.. Ja és Kaddaj bandája azért hívja Cloudot Big Brothernek mert minden soldier ugyanugy sejteket kaptak Jenova-ból és ezért egyfajta testvériség van köztük. Ezzel akarta kifejezni Kaddaj és a rendezõ, hogy õk is Soldierek. És hogy Motherhez azaz Jenovahoz tartoznak.

prezi
meg a soundtracket is :Ð

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

Bucser
NA azé akkor jól gondoltam😄

Bucser
Ubaana iátbq, ubtl nm frcvebgu ibyg?? arxrz arz rfrgg yr...

Rot13.com

Seth
kicsit el vagy tévedve a fénybemenõs résznél, az nem A és S, hanem A és Z 😄