kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • light00
    Nah hazaérve én azt tudom nyilatkozni, hogy a maira is igazán megérte elmenni, láthattunk pár nagyon kiválo alkotást. Najo, van néhány amire nem lennék büszke, de pl sok volt a technikai gond, hogy nem mentek a mikrofonok, mikor beszéltek, meg néha a zene hangosabb volt, mint a beszéd.
    A legjobb volt a kis kölyök Inuyasha^^^^
    Körbeugrálta öt az egész animecom, szegény annyira meg volt szeppenve, nem számitott ekkora sikerre. (Volt kb 4-5 éves :D)
    Na meg hogy ma feleannyian voltak mint tegnap.

Képek lesznek böven, mi ugy 250et kattintgattunk, Biomage barátunk videot is vett (mert én ugye tegnap este sem kaptam meg az aksitöltöm -.-), na mindegy, szal lesz mit nééééééééézni!!4
    Keddnél hamarabb nem hiszem hogy fel tudnánk rakni a képeket bárhova.

#18101: Nos, esélytelen, hacsak valaki nem adta le. Volt ugy 50 versenyzö(15 egyéni+35 csoportos), csak ma, nem hinném, hogy bárkinek ilyen memoriája lett volna. Ha valaki kokrétan érdekel, sztem kérdezz.