Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Miért van az, h a BitTorrent befagy néha? azaz befejei a töltést, és a cuccot csak "kiikszelni" lehet, aztán folytatni a félbeszakadt letöltést. mondjuk ez nem is zavarna, ha ritkán csinálná. de a 10percenkénti fagyás már kissé zavaró...
valami 5let, h mi zavarhatja?
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
meg nem is hallottam róla eddig. meg java alapú, gondolom akkor fejlettebb valamivel mint a tornado, comet vagy a torrent.
1: Qrvanagy. 3 dvd- de úgy hogy a 3.-ra csak néhány rész menne még rá, mondjuk emellé még melléteszem a fimeket is, tehát ez még nem is akkora gond....
2: Na és itt a bökkenõ! Mind .mkv file, amit meg nem szeretek, lehet hogy lejátszani sem tudnám.
Nemtom asztali dvd lejátszó lejátszik e ilyesmit....(?)
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
mellesleg az NGE-t ajánlom elõszõr, mert az alapmû. 😊
de ha könnyebb szórakozást akarsz, akkor Chobits.
A "Chobits"-ra vagy a "Neon Genesis Evangelion"ra gondoltam, vagy még a "Vampire Princess Miyut" nézegettem, képekben.
Egyébként a War of Genesis, és a Magna Carta az NGE egy-egy részei? Láttam itt az usteamen original és remastered verziót, ezek lennének azok, vagy túl sok külömbség nincs közöttük?
Mai HiMEre meg készülj fel rendesen! Nagyon pörgös, és sokkoló is mindkettõ!
+ thx az hime infot! 😉 már szedem is részeket! 😊
Az biztos hogy gyorsabb!
Mellesleg mostantól ide lesznek feltöltve a további borítók, meg az Azumanga került még fel!
mellesleg az Arita nagyon jó DVD, mert TDK alapú a rétegelése.
persze ezt haveroknál nem lehet elmondani... 😄
nekik az utolsó 500 mega mindig hiányzik 😄
meg mellesleg nem minden princo szar.
az elsõ széria még teljesen jó.
azaz ami nekem még a naruo, cowboy, hellsing, nge, tenchi és berserk van, azok még tökéletes jók mindenkinél.
én személy szerint a TDK-t és a Verbatim DVD-ket ajnálom. azokkal semmi baj nincs.
viszont! RiDisc-et senki ne vegyen! adattárolásra géphez nagyon jó, viszont az asztali lejátszó nem szereti! brühühü. GUDNAM Seed-et soha nem fogom házimozin így megnézni... 😞
Na mind1, akkor hagyom, végülis így is egy igen szép történet vlt, mégha le is maradtam végérõl :C
Vélemény (spoiler): Csak ajánlani tudom, sõt mármár kötelezõnek mondható a történet, mert csodálatos, üzenete van, nagyon szépen kidolgozott helyszínek, grafika. Az akciójelenetek látványosak, és nagyon bejöttek (kedvencem mikor Tsume kifossza a vonatot még az 1. részben). A kerek, többszálon futó történet, mégis valamiért könnyen megérthetõ (ugyebár: Nemesek, Farkasok, Emberek, és Cheza a kapocs) is remek. Karakterek terén, nem tudok külömbséget tenni, Toboe pont úgy a szívemhez nõtt akár Hige, és Tsume úgy mint Kiba, Bluet is megkedveltem, mind Chezat, Hubbot, és Chert és az "öreg embert" is (a neve most nem ugrik be).
Sajna nem tudom, ameddig én láttam, ugye a paradicsom megnyílt majd bezárult, szal valaki árulja el az utolsó 4 részben eljutnak-e a paradicsomba?
usteamen fent van a lejátszóknál. állítólag nagyon fasza mert nem kell hozá semmilyen codec-et telepíteni. de sajna nálam nem mûködik a progi. sztem a hardware-em nem tetszik a proginak (pl. Arx Fatalis és WC3-al sem tudok játszani mert kilép a winbe mind a 2 játék) 😞
Amúgy lehe hogy codek probléma, mert hang az még lenne is (windvdnél volt), csak a kép egy fekete semmi, aztán egy idõ múlva kijön az a bizonyos error üzenet ("hibát észlelt ezért leáll")
Hogy a fenébe játszam le ezeket?
Mert nekem a 27. és 28. rész valamiért nem indul el. Most még töltöm a 29-et és a 30-at, de nagy bennem a gyanú hogy ezek sem fognak menni. A 26. rész akár a történet végét is jelenthetné...
és igazad van. nem nõ szinkronizálja, mert most néztem AnimeNFO-n.
most sokkban vagyok. el sem tudom képzelni, h nézhet ki az a faszi, akinek ilyen hagja van... <#idiota>#idiota>
na mind1. Last Exile Dio, NGE Shinji és Samurai Deeper Kyo Yukimura szereplõi után nem tudok már meglepõdni semmin. (Shinji és Yukimura hangja ugyan az, bár Yukimurán teljesen látszik, h férfi, Dioval ellentétben)
mellesleg nekiálltam a Wolf's Rainnek. 4 részt láttam eddig és nagyon tetszik. az animáció tényleg nagyon szép, a történet kiválló mert érdekes.
viszont má megint dilemmában vagyok. toboe fiú vagy lány? szerintem fiú. de nagyon lányos megjelenést (fõleg a haja) és személyiséget csináltak neki. s mindezek tetejében egy nõ szinkronizálja...
ezeket láttam: ova1, TV, ova2
van még vmi?
Végeztem a sorozattal, és meg kell mondjam, kicsit csalódott vagyok. Az elsõ részek után, intezívebb és jobb harcokat vártam. Ezeke helyett viszonylag sok jelenetnél állóképeket, és írtósok pofázást kaptam.
Az ölet, a történet és a karakterek nagyon jók voltak. Egy páart még igazi személyiségnek is lehet nevezni. De hát akkor is. Rosszul lett kivitelezve az egész. De félreértés ne essék, nem azt mondom, h rossz lenne a Samurai Deeper Kyo, csak hát nem is legjobbak között van.
Ha értékelnem kellene egy tizes skálán, akkor 7 pontot kapna.
De még így is, kikapcsolódásnak remek, mert a történet érdekes, és a megrajzolás nagy jó.
Egyáltalán mi ez? Annyit tudok hogy sorozatokból szokott születni. Megérthetõ a sorozat ismeretsége nélkül is, vagy az kifejezetten abból van? Álltalában a sorozat uitán jön ki, vagy közben, vagy esetleg elõtte (bár ezt nem hiszem)?
Szal rövid ismertetõt kérnék az OVAkról ha nem gond. thnx
hát de akkor is. nem félévente akarok megnézni minden sorozatot, amit 1x láttam. 1 év múlva sokkal jobb visszanézni valamit.
de az viszont rosszabb, h késõbb többet felejtesz.