• Bucsek
    Sziasztok, a helyzet az, hogy előkaptam újra a dio2-met (persze eredeti) már nagyon régi, még a N-TEC-es kiadó féleségű van meg nekem. Szóval az a helyzet, hogy felrakom mind a kettőt, és indulnék játszani Bneten, upgrade frissít miegymás. Most az van, hogy azt irja ki: Your cd key is tempor balbal used by: LAGBAAL, szóval ezekszerint valaki használja a cd kulcsom??? De éjjel nappal ezt írja ki, akármikor, nemhiszem hogy nincs olyan pilanat, mikor elmegy aludni, vagy áramszünet van :D

Mit lehet tenni? Regisztráltam a Bneten, akkountot, regisztráltattam a játékomat is, elfogadta (Egyetlen baj, hogy enUS-t választottam véletlen és nemtom enEU-ra rakni, az gond? de nem ez a lényeg, hanem h nem tok játszani, de még open b neten sem :(. )
    Bnet forumban is jártam, és beirtam a akkountom, jelszavam cd kulcsom a forumban valahol jobb fent, a realm persze Europe, és elfogadta, látta az akkountom, persze karik már nincsenek rajta tuti, vagy lejártak.

irtam a CD projektnek, ők azt irták forduljak a Bnet-hez, de mit lehetne írni?

Egy másik kérdésem az lenne hogy, másik realmba betudok lépni, pl US-valamelyikébe, DE akkonton is tudok csinálni, viszont nem tudok játszani, mert ki ír valamit, képeket lásd lentebb.

Előre is köszi ha van valami ötletetek, és bocsi a helyesírási hibákért, sietnem kell :)