Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ott a support, írj nekik egy angol levelet, valószínû válaszolnak

Ezt a kanin-t nem teljesen értem. Kifejtenéd bõvebben? <#wink><#wink>
Egyébként nem csaltam semmit, vagy nem tudok róla...
Minden szabályos!
zomgzerg
kanin csalj legközelebb

Helló emberek! Valaki segítsen please!
A Diablo 2 LoD-om eredeti, és kb. 4 éve semmi gond nincs a battle.net kapcsolódással! Újabban 3 napja, mikor kapcsolódni akarok, akkor azt mondja, hogy "inaktivizálták" a cd kulcsot, amivel feltettem! Miért van ez, és kihez lehet fordulni ilyenkor?

Tanácstalan vagyok <#falbav> , a segítségeket, és a tippeket elõre is köszönöm...
regisztrálj a fórumba, http://joeys.clanwar.hu/forum/viewtopic.php?f=37&t=1874

DarkHorSe
leirasokat, kepeket nagyon sajnalom :'(

tizenevesmukigecikkel meg nem kell foglalkozni

Swedish people are albino monkeys&#65279;

szisztok! még a rakanison volt egy jó summon necro build, azt nem tudnátok megmondani hogy honnan tudnám letölteni?

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Rettenthetõ
Valóban csak idõszakos probléma volt, kösz a nyugtatást.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

Joenak elege lett a sok szarházi, õt csak mocskolni tudó tizenévesbõl és úgy döntött, hogy letörli a html-alapú oldalt. Viszont meghagyta az oldalt, amit mostanság én vezetek egyik jó barátommal, már amennyire a vizsgaidõszakban ilyet lehet.
Tervezem a fórumra felrakni a kislexikon teljes terjedelmével, minden adattal, a karakterleírások nagy része is felkerült egy külön szekcióba, valamint újak is jöttek, ajánlom figyelmetekbe pl az Über lvlinges témát, szerintem nagyon fasza lett :)

DarkHorSe
mi lett a rakanissal? :(

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Ismert hiba, késõbb kell próbálkozni.

nem az a baj, hogy netszakadás miatt nem dobott ki a szeró egybõl és "bennragadtál"? mert akkor próbálkozz késõbb, hátha frissíti a kapcsolatokat a szeró és újra tudsz csatlakozni :)

You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)

Rettenthetõ
Egy számomra meredek hibába botlottam.

Eredetiben van meg a játék, és az elmúlt 7 évet gond nélkül a battlenet-en átvészelnem, eddig.
Történt ugyanis, hogy megszakadt az internetkapcsolatom játék alatt és mikor újra akartam csatlakozni a battlenet-hez, akkor kiírta, hogy a CD kulcs már használatban van xy részérõl.
Ezzel nem is lenne gond, de az is az én accountom... csak régebb óta nem használom. Az account-lenyúlást azért zárnám ki, mert megszokott társasággal játszom a bnet-n, vagy egyedül, a chat-re nem szoktam kimenni.
Mi lehet a megoldás, hogy ismét a bnet-re tudjak menni?

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

sz4bolcs
jeeee, király vagy!! (mint én) xDD

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

erx13
én nem vagyok nagyon dio kocka de erre gondoltam :) csak hogy megnyugtassalak :)

Túl rövid az élet hogy ne élvezd!

sz4bolcs
:/// senki nem asszociált rá? Még úgy sem érzitek a hasonlóságot, hogy belinkeltem a képet? :D

xNoodlex
Én azt hiszem elég sokat diabloztam, de ha kínoztak volna akkor se találtam volna ki, hogy mire gondolsz. :D

MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)

sz4bolcs
És így?

hel lum fal

sz4bolcs
Úgy látszik egyedül maradtam, mint dio2 megszállott.. xD

nekem az jut eszembe, hogy jól be kellene már rúgni... eltaláltam? :)

You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)

sz4bolcs
kapjátok be... na majd a diablo2 kockák...

Sheltem
LionKing? <#wilting>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Szex? :DDD

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

sz4bolcs
Srácok: Nektek errõl a képrõl mi ugrik be elõször?

Rettenthetõ
köszi

aha értem köszi a válaszokat!
sz4bolcs
Nekem is ez jutott az eszembe, de olyan régen játszottam, hogy elhitettem magammal, hogy én vagyok hülye, és arreaton ezt írták.

xNoodlex
Igazad van.
Ezt még nekem is valami "okos" mondta anno, de úgy tûnik nekem is inkább Arreat Summit-ot kéne olvasni. :D

Nem egészen...:)
Ha te ölsz, a karaktereden lévõ gold és magic find érvényesül. Ha a segítõd öl akkor nem átlagolja, hanem összeadja. De csak akkor adja össze, ha a hire-nek is van gold és/vagy magic find, ha nincs akkor 0 lesz.
xNoodlex
Egyébként itt minden le van írva
Csekély angol tudással is érthetõ..

xNoodlex
A segéded és a te MF-ed átlagát veszi, de ez csak az NPC-re vonatkozik.
Az MF a magic tárgyak találásának az esélyét növeli és ebbe a kategóriába tartozik a rare, unique, set is, így ha nagyobb az esély a magic tárgyra értelemszerûen a set-re unique-ra is.

sziasztok!hogy ha 80%-os a tárgykeresésem akkor ha a társam öl meg valamilyen szörnyet az ugyanúgy hat vagy nem??és egyáltalán miben nyilvánul meg ez a tárgykeresés?sûrübben dob unique cuccokat vagy set-et??kösz a választ
xNoodlex
Nyáron szokott lenni.. általában júniusban.

Rettenthetõ
Nem tudjátok véletlenül, hogy ladder-reset lesz-e mostanában?

Hjaj, hányszor futottam neki a veng+convi kombóba, kifogyhatatlan reményt táplálva felé :) Egyetlen egy hátránya van: borzasztó lassú! Kósza ellenfelekkel szemben nagyon jó, de tömegben esélytelen.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Fanatism mellé a legajánlatosabb a Zeal. Én Charge-t toltam ki maxra synergykel, mindennel együtt, igazi nagyágyú fegyverrel (két kezes).

Hellóztok!
újjból a véleményetekre lennék kíváncsi =D,
indítottam 1 paladint..és engem nagyon vonz a fanatism....most perpill 27 vagyok,holyshield,meg veng..és arra lennék kíváncsi hogy mit javasoltok...én azon gondolkoztam hogy fanatism..meg holy shield...és vagy conviction...vagy veng-et maxolom ki.....gondolkoztam a holy shock-on de azt olvastam hogy nem nagyon jóó =)..pedig a sebzése az kecsegtetõ..bár akko már lehet jobb a veng. mert az elemental.........nyílván a veng. az convictionnal lenne a legjobb :) ..de a fanatism az nagyon vonz...hát majd meglátjuk....bár mondjuk a veng. az azért kajojja a mana-t :)) . nah mit mondtok?

\"Hi , I\'m Douck ! FUUUUUUUCK !\" i5,8gb,560 ti

nearo
A gyertyatartó andarielnél még be is válna, feltéve hogy van benne égõ gyertya. Van a csajszinak egy kis negatív fire resistje. :D

#23718: beadja az, csak egy picit cselesnek kell lenni :P

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

sz4bolcs
Én is türelmes vagyok, csak legyen elég türelmes, aki megvárja, hogy a végére érjek a viccelõdésnek.

sz4bolcs
Utálom Hobo feldolgozását.

nearo
<#crazya>

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

nearo
andrielt kb bármivel bárhogyan ki lehet nyírni... ha még nekem is sikerült anno az elsõ tényleg igazán elcseszett nekrommal (kb minden skillen volt neki egy pont), akkor az senkinek nem jelenthet problémát :)

xNoodlex
Te tényleg türelmes ember vagy... :D

nearo
Azért írtam oda a végére, hogy tegye el a pénzt a ládába, és akkor nem veszít. Csak akkor veszít, ha zsebben is van némi pénz.

nekem beadja. még ha így is ötlözne, megijdenék tõle az utcán...

#23714: tessék valami modernebbet vagy népszerûbbet idézni ... vagy csak én hallottam kevés számot hobótól?

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

sz4bolcs
neeee, nem adja be az andarielt... pedig olyan jó cickói voltak.

Köszi szépen, próbálkozok :)
sz4bolcs
Gyertyatartót. :)

sz4bolcs
Bakker, de ha ilyen részletesen le kell írni, akkor hogy a fenébe jutott el tuco odáig? Hogy nyírta ki pl. Andarielt? :D Mondjuk én sem nyírnám ki.