Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként nem csaltam semmit, vagy nem tudok róla...
Minden szabályos!
A Diablo 2 LoD-om eredeti, és kb. 4 éve semmi gond nincs a battle.net kapcsolódással! Újabban 3 napja, mikor kapcsolódni akarok, akkor azt mondja, hogy "inaktivizálták" a cd kulcsot, amivel feltettem! Miért van ez, és kihez lehet fordulni ilyenkor?
Tanácstalan vagyok <#falbav>#falbav> , a segítségeket, és a tippeket elõre is köszönöm...
tizenevesmukigecikkel meg nem kell foglalkozni
Swedish people are albino monkeys
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Tervezem a fórumra felrakni a kislexikon teljes terjedelmével, minden adattal, a karakterleírások nagy része is felkerült egy külön szekcióba, valamint újak is jöttek, ajánlom figyelmetekbe pl az Über lvlinges témát, szerintem nagyon fasza lett 😊
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)
Eredetiben van meg a játék, és az elmúlt 7 évet gond nélkül a battlenet-en átvészelnem, eddig.
Történt ugyanis, hogy megszakadt az internetkapcsolatom játék alatt és mikor újra akartam csatlakozni a battlenet-hez, akkor kiírta, hogy a CD kulcs már használatban van xy részérõl.
Ezzel nem is lenne gond, de az is az én accountom... csak régebb óta nem használom. Az account-lenyúlást azért zárnám ki, mert megszokott társasággal játszom a bnet-n, vagy egyedül, a chat-re nem szoktam kimenni.
Mi lehet a megoldás, hogy ismét a bnet-re tudjak menni?
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Túl rövid az élet hogy ne élvezd!
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Ezt még nekem is valami "okos" mondta anno, de úgy tûnik nekem is inkább Arreat Summit-ot kéne olvasni. 😄
Ha te ölsz, a karaktereden lévõ gold és magic find érvényesül. Ha a segítõd öl akkor nem átlagolja, hanem összeadja. De csak akkor adja össze, ha a hire-nek is van gold és/vagy magic find, ha nincs akkor 0 lesz.
Csekély angol tudással is érthetõ..
Az MF a magic tárgyak találásának az esélyét növeli és ebbe a kategóriába tartozik a rare, unique, set is, így ha nagyobb az esély a magic tárgyra értelemszerûen a set-re unique-ra is.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
újjból a véleményetekre lennék kíváncsi =D,
indítottam 1 paladint..és engem nagyon vonz a fanatism....most perpill 27 vagyok,holyshield,meg veng..és arra lennék kíváncsi hogy mit javasoltok...én azon gondolkoztam hogy fanatism..meg holy shield...és vagy conviction...vagy veng-et maxolom ki.....gondolkoztam a holy shock-on de azt olvastam hogy nem nagyon jóó =)..pedig a sebzése az kecsegtetõ..bár akko már lehet jobb a veng. mert az elemental.........nyílván a veng. az convictionnal lenne a legjobb 😊 ..de a fanatism az nagyon vonz...hát majd meglátjuk....bár mondjuk a veng. az azért kajojja a mana-t 😊) . nah mit mondtok?
\"Hi , I\'m Douck ! FUUUUUUUCK !\" i5,8gb,560 ti
#23718: beadja az, csak egy picit cselesnek kell lenni 😛
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
#23714: tessék valami modernebbet vagy népszerûbbet idézni ... vagy csak én hallottam kevés számot hobótól?
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!