star-wars-banner.jpg
  • Zozo0122 #4251
    Most komolyan? :D

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Dehát lentebb többször kifejtettem, hogy mi a gond Snoke egész szálával. Azt is elmondtam, hogy szerintem se halt meg végleg,
    valamint én Rey származását sem eszem meg. Igen, a Vader storyk nagy része legenda, de nem teljesen tisztázott, hogy mi is az és mi nem. Meg ez változhat is. Úgy tudom, hogy Starkiller is majdnem kánon lett és ő azért eléggé ide vágna. (Lusta vagyok utánanézni, hogy elismerték-e pl. őt és a történetét.) Kyloban szerintem nincs sok hatalomvágy, egyszerűen olyan valaki kell neki, aki megérti. Nem hatalmat akart, hanem tiszta lapot és mindkét oldalt elsöpörni. Úgy kapcsolódik Adam Driver színészi játéka az elégedettségemhez, hogy ezúttal arra nem foghatóak ezek a hibák, nem az volt, hogy nem fejezte ki az arca pl. az érzelmeit, egyszerűen szarul volt megírva a Snoke szál és az az utáni történések. Az elején és a végén már rendbe volt téve. Az Ébredő Erőben közel sem volt ennyire jó Adam Driver, itt tényleg nagyon odatette magát. Ezt a véleményemet egyébként a teljes filmes szakma és fanok sokasága osztja, sőt, ha láttad pl. a TheVr féle miniinterjút a készítőkkel (tudom, ez önmagában még nem mérvadó) ott Daisy Ridley és a rendező is kiemeli, hogy mennyire jó volt most Driver.