star-wars-banner.jpg
  • Zozo0122 #4249
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Igen, de Vader amúgy is szőtt több tervet is Sidious eltakarítására, olyan is volt, amivel lebukott, de mégse lett semmi. Sőt, aztán a Birodalom visszavágban is felajánlotta Lukenak, hogy na majd együtt. Persze ez csel is lehetett, de ismerve Vadert, sejtette ő, hogy majd úgyis ő teszi el láb alól az Uralkodót. Amúgy amit írsz, amiatt sem tetszik nekem az egész Snoke szál. Miután Rey oldalt választ, onnantól nyilvánvaló, hogy Kylo csak akkor érhet el bármit is, ha átveszi Snoke helyét. Nem vagyok biztos benne, hogy amúgy megtartotta volna magának azt a bagázst, vagy máshogy. Lehet, hogy legyilkolták volna a lázadókat, utána Huxék jönnek, majd teljesen új vezetés és átalakítás. Nincs ez kibontva. Ha egyértelműen tudnánk, hogy IGEN, Snoke sith nagyúr volt, de nem tudhatjuk. Nyilván nagyhatalmú sötét erőhasználó, de hogy tartotta-e a sith törvényeket? Vagy volt egyáltalán bármilyen fénykardos képzettsége? Villámok? Telepátiában és erőhasználatban jó volt, de lehet, hogy mindössze ennyi. Lehet, hogy sose kapott képzést de akár az is lehet, hogy Palpatine (vagy akár Vader, neki is voltak tanítványai titokban - azt se tudjuk, hogy ez kánon még, vagy nem, semmi említés nincs) egy titkos tanonca volt. Vagy, ami nekem tetszene, ha ő lenne Plagueis, bár így lenne... Azt se tudjuk, hogy sithnek vallje-e magát, de se neki, se Kylonak nincs a nevében a Darth. És ez a baj. Egyáltalán nem is törvényszerű az se, hogy Kylo megöli. Szerintem inkább dühből ölte meg, mert elege volt belőle, meg mert Reyt szövetségesének hitte, nem pedig hataloméhségből. És Adam Driver most jól játszott, úgyhogy egyértelműen a forgatókönyvvel volt a gond.

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.12.19. 15:18:26