star-wars-banner.jpg
  • Zozo0122 #4208
    Sajnos tengernyi mély probléma van a filmmel.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Lépjünk túl a nyilvánvalón, Rey senkivé kiáltásán és Snoke banális megölésén. Ezen túl: Az Első Rend egy rakás szar. Huxnak van karaktere, egy veszett eb, még egész szimpatikus is, hogy néha elküldi a picsába Kylot meg a szemébe röhög az elején. Kylot viszont én nem akarom vezérként látni, és igen, ahogy kimondták a filmben is, meg sem fogja közelíteni Vadert. Ergo a sötét oldal karaktere gyenge, és egyáltalán nem karizmatikus. Snoke egész jól lett építgetve, erre epic fail. Sötét oldal kuka, gyakorlatilag nem tudok mondani olyan Sith-et,
    aki ne érdekelne jobban mint ezek ketten. Pedig Kylotól rengeteget vártam, akár visszatérést is a fényhez. Rey tök oké, aranyos a csaj,
    jól néz ki, egész erős, de azért ennyire világtalan ne legyen :D Chewi inkább gyászolt volna, mint hogy poénkodik a porkokkal :D Leia oké volt, de ott kellett volna megadni neki a halált, amikor kirepült az űrbe. Többször kijelentették, hogy a 9. epizódban nem lesz jelenete, CGI helyettesítés pedig ezúttal nem lesz. Akkor ugyan mi lesz? Első mondatban bejelentik, hogy szívinfarktus? Tovább, Luke: istenem. Ez szerintetek Luke Skywalker? Elvonulás oké, elfordulás az erőtől elmegy. De akkor mitől lett ekkora ereje, hogy gyakorlatilag kivetülésként aláz porrá mindent? A gond viszont az, hogy Luke soha nem próbálta volna megölni a saját unokaöccsét. Vadert is át tudta téríteni, talán elbeszélgethetett volna mélyebben Kyloval is. Vagy visszafoghatta volna az erejét. Vagy látva, hogy vívódik a srác, ezerrel kiemeli őt és támogatja. Yoda: vicc. Szerencsétlen. Megalázták azzal az idétlen kuncogással miután szellemként villámot szór. Az első rész sok hibája még el lett nézve, mert úgy tűnt, hogy van egy jól kibontható sztori mögötte, de mostanra úgy tűnik, hogy nem. Ez így nem az igazi, közel sem olyan monumentális az egész, mint a korábbiak. Az Első Rend egy vicc a Birodalomhoz képest, Kylo Vaderhez képest és így tovább. Mintha ez is konkrétan csak egy mellékszál lenne. Én most jobban várom a Solo mellékszálat, mint a 9. részt.