CommieSlayer#8
"Ok, akkor magyarázd meg nekem hogy mondjuk a GDPR hogyan szolgálta az EUs paraziták érdekeit és ez miért rossz nekem"
Nem annak kell magyarázkodnia aki el akarja adni az ötletét? Én nem szavaztam a GDPR-re. Miért jó az nekem, hogy minden oldalon popup-okat kell nyomogatnom, fejlesztőként meg minden adatkezelés és tool használat háromszor bonyolultabb lett, úgy hogy nincs is mérhető haszna? Még az sem kell hogy minden jó legyen az EU-s politikusoknak, amit kitalálnak. Az elszámoltathatatlanságnak az is következménye, hogy bármilyen - számukra zseniális, ám mindenki másnak rendkívül káros - ötletüket rá tudják tolni a lakosságra ellenállás nélkül. Nem felelnek a döntéseikért, így dönthetnek bármilyen hülyeséget.
De ha most így rögtönözni kell: Állami korrupciót el lehet kendőzni adatvédelemre hivatkozva. Potenciálisan büntethetővé tesz bárkit, akivel az aktuális hatalomnak baja van. GDPR újabb hivatkozási alap, hogy az állam bármiről adatot gyűjtsön, ha közérdekűnek, vagy nemzetbiztonsági fontosságúnak tünteti fel.
"Illetve hogy amiért a bírságot kapta, mégis hogyan jutsz el oda hogy cenzúráról meg genderpropagandáról beszélj?"
Mert a bírságot azért kapja, mert nem asszisztál a helyi cenzúrához és megfigyelőállamhoz. Az ürügy látványosan butaság.
"Ezek a megállapítások alaptalanok vagy hamisak?"
Ostobaságok. Teljesen nyilvános információ, hogy mire kapsz kék pipát, ennél fogva nem lehet megtévesztő. A kék pipára azért rágtak be a globalisták mert előtte csak az ő papságuk kaphatott kék pipát. Az tényleg megtévesztő volt, mert ott politikai alapon járt a pipa és megbízhatóságként adták el. Aki szembe ment a wokista, ESG-s hülyeségekkel attól elvették a pipát. De hallottam ilyet is, hogy akkor 15000$ volt a kék pipa ára fű alatt, de ennek nem jártam utána. Elon Musk csak elérhetővé tette a koszos jobbágyság számára is havi 5 dollárért. Ez verte ki a biztosítékot.
A kutatók meg itt a Sztázit jelentik.
Én értem hogy neked attól, hogy valami törvény, akkor az onnantól automatikusan jó, de én nem így látom. Ha a törvény erkölcstelen, akkor az ellen kötelessége mindenkinek kiállni.
"Az a baj, hogy egy kalap alá akarja tolni musk és társasága az EU összes döntését, és kihozni azt hogy egy esetlegesen hibás döntés miatt minden más is rossz. És ez szintiszta hisztériakeltő propaganda."
Ez nem igaz. Az EU 90%-a tényleg objektíve rossz. Rossz a kultúrának, rossz a gazdaságnak és rossz a személyes szabadságnak. Az EU összes előnyét tízsszeresen túlszárnyalják a hátrányai. 25 éve recesszióban vagyunk, csökken az életszínvonal, látványosan növekszik kontinens szerte a bűnözés és szinte mindenki aki vállalkozni akar az elhúz máshova (én is ezt tervezem).
"Az meg hogy a klímaváltozás szerinted kamu (ha jól vettem ki a szavaidból) az számomra több mint...fura."
Nem arról beszéltem, hogy kinek van igaza, hanem arról, hogy ha nem mondhatja el mindenki a véleményét, akkor az nem az igazságról szól, hanem valamilyen autoriter propagandáról.
Ja, de amúgy klímatagadó vagyok, meg tudománytagadó, meg nemtudom miket szoktak még ilyenkor mondani. Felhők sem léteznek. Utoljára szerkesztette: CommieSlayer, 2025.12.08. 17:28:55