• repvez
    Te tényleg nem vagy százas,
    1, nem vagyok a csicskád vagy a beosztottad, haverod, hogy leöregezz, ocsémezz vagy bármilyen jelzöt illess. én mint oly sokszor nem személyeskedtem hanem jellemeztelek. Nagy külüönbség, csak értelmezni kéne.
    Csak ugy mint azt amiket állitottam azok az adatok és számok ott vannak, már vagy 3x mondtam, csak el kéne olvasnod.

2. nem azt kértem, hogy a legutolso neutron kisülésig vezesd le a folyamatokat, azt kérdtem, hoyg egy egyszerü szorzás, osztás összeadást vezess, le , hogy te mire mit számolsz, hogy egy közös alapon lehessen összehasonlitani a különbözö erömüveket,

Mert az mindenkinek mást jelent, hogy elenyésző, nagyon kicsi, meg hasonlok, de ha azt irod, hogy 10 az mindenkinek egyforma arra lehet reagálni .

3, attül, hogy megint itt puffogtatod az angol röviditéseket és kifejezéseket, meg megint csak a szegénységi bizonyitványod állitod ki,mert ebböl látszik, hogy megint a felsöbbrendűságet akarod ezzel villogtatni, , mert azt hiszed, ha ilyet használsz és más esetleg nem tudja, akkor majd, egyből térdre rogyik a tudásod elött és mindent is elhisz mert te mondod?

Ha meg nem akarsz érdemben párbeszédet folytatni és a témában társalogni akkor nem kell idejönni, hozzászolni a cikkekhez, majd jön más akikkel lehet és sokkal jobb is lesz , mert egy konstruktiv párbeszéd alakul ki és nem egy ilyen elfolytó destructib mindenkit elnyomo megmondo ember stilus. ahogy már többször több helyen is irtam, ahol megjelensz, onnanmenekül mindenki, mert tudják, hogy felesleges veled bármiről is szót váltani,mert mindenbe is expert vagy és csak az a jo amit te mondasz, ha mégse akkor vagy nem reagálsz rá vagy jün az én mérnök vagyok duma.