1. Jéé most , hogy a lo másik oldalára kerültél, már valahogy neked se akarozik, válaszolni ? csak amikor te kéred máson számon akkor neki akkor ingyen és bérmentve prezentálnia kéne a kért adatokat, mert te kivánod? ÉS ha ugyan azért amiért most te felháborodtál nem teszi, akkor elkönyveled, hogy hulye , nem tudja, csak beböfög valamit, . milyen érdekes. És akkor most ha én ezt mondom neked vissza meg megint be vagy sértődve? mikor szépen kérdtem, hogy vezesd le akkor a te verziodat, meglátjuk , hogy kinek mi jön ki, egyébként még mindig ott vannak a számok a szövegembe csak csunya modon betukkel és értelmezéssel vannak burkolva.
2.SWU stands for Separative Work Unit. képzeld ezt is tudom, és akkor ez most mire is a válasz, én találjam ki neked a számokat hozzá amire te gondolsz?Mert azt ugy sem fogadod el amit én irok.
3. nem irtam, azt pont hogy azt kértem, hogy ezt is számold bele, mindegyiknél a PV és szélnél is lássuk, hogy nálad milyen számok jonnek ki, miket számolsz bele, és akkor kiderül, hogy ki mit hagy ki vagy kinem mekkora számok jonnek ki?
A kép meg nem neked volt válasz, de ebböl is látszik, hogy mindent magadra veszel. és nem nézed , hogy kinek mit irnak és el sem oldasod ,csak az amire fel tudsz háborodni, de párbeszédet nem tudszfolytatni, errül a kommunikácio orán oktattak , lehet, hogy hiányoztál akkor a Mérnök oskolában.