Rendben akkor , hogy megnyugodjon a kis mérnök lelked akkor hülye vagyok, de akkor most lássuk akkor , hogy a Mérnöki tudásoddal, tudsz e valamit mutatni a halando embereknek is, hogy ne halljunk meg tudatlanul, és ne visszakérdezzél, hogy hogy gondoltad ezt meg azt, meg szerinted ez meg az hogy mukodne.
Hanem szépen ird le a te verziodat , hogy mi az elönye hátránya a különbözö dolgoknak, és ne csak az atom pozitiv oldalát a többinek meg a negativ oldalát mutasd be.
Hanem egy átfogo leirást a te véleményed gondolkodásodrol.
Egy wall of textet, ha ugy jobban teccik.
Mert már a 3-4 hszed ami tiszta szeméályeskedés és nulla a témában vagy a cikkre reagálás.
Vagy Mérnök uraságod nem alacsonyodik le holmi nem mérnöki halandokhoz, akik nem mutatnak be álldozatot ö mérnökségének, ami elnyeri tetszését, hogy valamit letett az internet asztalára ?
Vagy épp azért nem ir ilyet, mert akkor kiderülne, hogy még erre se képes, hogy egy összefuggö pro és kontra levezetést felvázoljon végiggondoljon a témáról.
Mert én lehet hulye vagyok, de legalább van véleméynem és tudom, hogy mi mindennel van összefuggésbe, de te csak egy kiszakitott elemet rágcsálsz és az alapján itélsz meg mindent , hogy az most jo vagy nem.