A elolvasnád amit irtam akkor ott vannak a számok csak el kéne olvasni és következtetni a számokat belöle aki nem csak a magas lorol osztja az észt és érdekli az amit a másik mond az megteszi.
ÉS igen képben vagyok a menyniségekkel .
Te azt oktatod ki, aki ebből él.
Most épp mi a szakmád, mert hol atomerőmu szakértö vagy, hol autoipari, hol könyvelö, mindig mindenben járatos vagy ja ér mérnök.
A stílus maga az ember a legviccesebb kifogás. A tudás az. Aminel láthatólag híján vagy. De mindenbe is beleugaszt. Csak azt nem értem, hogy ha ekkora spíler vagy, akkor miért nem találkoztam veled még mérnöki pályán...
Az, hogy van valamiröl véleményem és a beleugatás az két külön dolog, én elmondom azt amit gondolok, de te nem osztod meg másokkal azt amit te gondolsz csak leugatod, hogy hulye, na ez a különbség.
ÉS kérlek oszt meg egy kis isteni morzsát abbol a hatalmas tudásbol nekunk kis földi halandoknak amit a te magasságos mérnöki tudásod lehetövé tesz, hogy bárki aki muszaki érdeklödésu és olyan szakmája van az megkerülhetetlenul találkozni kell valahol veled, hozzád járul minden müszaki mérnök, hogy ő magasságos Molni mond meg most mit tegyünk, nélküled el vesztünk ha nem mutatsz irányt.
Az ábrákat megint betetted egy semmit mondo szöveggel , konteksztus nélkül. azt se ,hogy mire alapozod a saját állitásod, hol a forrás ami feketén fehéren kimondja ezekről az ábrákról, hogy azért emelkedett meg mert megszunt az atom, és nem azért mert az oroszok már nem adnak nekik gázt és a norvégoktol meg usá-tol kell beszerezni és oda fektettek be amiatt kellett plusz lové? meg az fel se tunt gondolom, hogy a megujjulokra a pótdij is megszunt teljesen , vagyis már nem támogatják , de hát ugye csak az atom...