erre számitottam töled, Wall of text, ezt tudod szajkózni, tudod vannak a betűk amiket ha sorrendbe teszel akkor szavakat alkotnak és ha ezeket a szavakat össze tudod tenni akkor tudást lehet velük atadni egy másik személynek, és az a jó bennuk, hogy igy számokat is le lehet irni, csak aki nincs birtokában ennek a tudásnak, az nem fogja tudni kiolvasni a számokat se belöle.
Elég szomoru, hogy ebben a Wall of text kontextusban sem tudsz mit kezdeni az infoval. ja mert neked elég az olyan egybites diagram amit te beraktál és akkor már mindenki hulye aki ennél többre vágyik és esetleg még többet is tud rola.
Ha bármit is tudnál akkor talán egy ilyen wall of textben te is ki tudnád fejteni, hogy a te meglátásodban , mi az ami nem állja meg a helyét?
DE hát ugye ahhoz már nem vagy elég tökös mert akkor kiderülne, hogy az egod csorbul, hogy a te meglátásod se 100%os és abba is bele lehet kötni, és akkor mi lesz az mindent is jobban tudok imázzsal.
ÉS mondom, ne máson kérd számon a dolgokat és ne vissza kérdezz hanem vezesd le a te gondolatmeneteddel és akkor kiderül, hogy ki hogyan gondolkodik rola, de igy, hogy csak enynire vagy képes az nem az én szegénységi bizonyitványom, hanem a tied, hogy máég erre sem tudsz választ adni, pedig nem mondhatod, hogy nem kaptál elég részletes számokkal alátámasztott érveket.
Ja és nem tudom, megint ki szteméyleskedik és hulyézi le a másikat érdemi komunikácio hiányába. a stilus az ember. Utoljára szerkesztette: repvez, 2025.07.21. 16:00:13