• Tetsuo
    Nem konkrétan a hozzászólásodra reagáltam, hanem annak egy részére illetve általánosan egy attitűdre. Szóval nem személyes.
    Viszont most a válaszodnak nem sok értelme van, hiszen én arra utaltam, hogy az Egyesült Államoknak, a fejlett nyugatnak semmiképpen nincs erkölcsi alapja, nem lehet azt mondani Kínára, hogy lop. A világ legnagyobb rablói, amiből a nyugat felépült, amitől bármi pozitívum van manapság, az mind kizsákmányolásból, rablásból, lopásból ered.
    Kína nem vádol másokat, nem hadovál egyenlőségről, talmi demokráciáról.
    Te meg erre fel, dehát nem lehet tudni, hogy a tyúk volt előbb vagy a tojás, mindenki lopott stb. Pont az a lényeg, hogy mindenki lopott, így egyik sem mutogathat a másikra. Egyébként ha balanszot nézünk, akkor a világ, benne Kína még annyit lophatna az USA-tól, hogy USA teljesen eltűnhetne, akkor is USA lopott többet.

Szóval hogy Kína most milyen eszközöket használ, az semmi, az nagyságrendekkel a nyugat erkölcstelensége mögött van.

Ja, és én nem tartom pozitívnak keletet sem. A távol-keletet végképp. Csupán nyugat aljasságára, diabolikus létére nincsenek szavak.
    Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2024.09.03. 12:19:44