Andrevv#25
Kérlek, ne járasd le magad, ez már elég ciki. Heidelberg? Ez komoly? Van olyan ember aki nem hallott erről a közismerten nagy átverésről? Na jó, biztos van, de aki belemegy a témába, az biztos tudja miről beszélek, ezért le se írom, milliószor volt már szó róla. Nézd, nekem tökmindegy mit hiszel, de ha nem nézel utána a dolgoknak, a háttereknek, jöhetsz te azzal is, hogy a Föld lapos, mindenre találni "tudósok" által aláírt baromságot, de te pont egy olyan példát hoztál fel az elsők között, amivel teljesen aláástad a hitelességedet, a többit meg se nézem. Ha ennyire manipulálható vagy, az a te bajod. Én csak azt hiszem el amit én is megtapasztalok, minden mást szkeptikusan fogadok. Néhány tény a saját észrevételeimből. Ezelőtt 30 éve az évi átlaghőmérséklet az én kis településemen 8 fok volt. Télen hetekig -30 alatt, de jellemzően -10 körül, nyáron 20 körül, de inkább alatta. Sokszor odafagyott a kezem a kapukilincshez egyetlen érintéstől. Ezek nem egyszeri esetek, ez volt a megszokott. Most az évi átlaghőmérséklet majdnem kétszer ennyi, 7 fokot növekedett az átlaghőmérséklet. Leszarom ki mit mond, itt nem 1.5 fokról van szó, nálunk ez a valóság. Régen 4 hónapig folyamatosan hó volt, májusban is gyakran havazott, most nagyjából egyetlen hétvégére zsugorodott. Akkoriban erdők vettek körül minden irányba, most kopár minden, sokat kell menni a legközelebbi erdőig. Ezt sem az ember okozza ugye? Nyár közepén is a havasokban gyönyörködhettünk, már az is csak egy emlék. Régen az esővíz is sokkal tisztább volt, most viszont túl savas és mérgezett. Kitalálom, biztos egy vulkán miatt mi? Ezek a dolgok nem valami szövegek a neten, ez a valóság. Ez a változás túl gyors, szemünk előtt halnak ki fajok amik köztünk éltek mert szinte lehetetlen alkalmazkodni. Sorolhatnám itt estig a megváltozott körülményeket amiket személyesen tapasztalok, teljesen mindegy, biztos megcáfolod mindet valami baromsággal amit összekaparsz a tagadóközösségek mély bugyrából...