• defiant9
    #40
    1. "de nem veszik figyelembe, azaz "lexarják"."
    Erre modtam hogy figyelmbe veszik, csak megfelelő helyén kezelik, ha az adott problémára megoldást ad az ENSZ BT akkor az egy jó irány, ha nem akkor mást keresnek. Ismét csak a túlegyszerűsítő konzervatív true/false logikád tökröződik egy komplex kérdés kapcsán. Tényleg olyen nehéz felfogni hogyha a végeredmény nem korrelál egy általad kívánatosnak tartott szemponttal attól az még nem azt ejletni hogy az a szempont nem létezik/nicns figyelembe véve? Tényleg nem tudok mást mondani, láthatóan elérted a szellemi korlátaid komplex dolgok megértése kapcsán, és sorozoatosan ebbe a falba ütközöl.

    A valódi kérdés nem is az hogy mi a jelen helyzet, ennek konstatálása egy szokásos Nexus6 féle trivialitás puffogtatás, úgy előadva mintha az valami okoság lenne, valójában ez szimpla semmitmondás a részedről, és beszari látszatválasz a valódi kérdésből való kihátrálás közben. A kérdés az hogy milyen lenne egy jobban működő rendszer, és hibás lépés volt-e pl. a NATO koszovói katonai akciója BT felhatalmazás nélkül. Az én válaszom az hogy nem, ez volt a legjobb megoldás a problémára, az oroszok ölbe tett kézzel nézték ahogy a népirtást végez a szövetségesük, ez egy civilizálatlan barbár attitűd amit Ukrajnában maguk is bemutatnak.

    1.b. "eredeti állapot"
    Nexus6 kihátrált
    A racionális vita szabályainak sorozatos megsértése miatt terminálom a többi vitapontot, ezeket techinkailag így buktad, a sunyi gernictelen vitastílusod miatt 1 pontosra korlátoztam a vitát.