• NEXUS6
    #27
    ENSZ felhatalmazás - agresszió
    Hát én ilyeneket biztos nem mondtam, szal ez a te kitalációd. Oldd meg magadban ha lehet.
    Szerbia. Ebbe én nem mennék bele részleteiben, most nem boncolgatnám a miletvolnaha eseteket. Valaki mondott ezzel kapcsolatban valamit, ha jól emléxem, ha a nagymamimnak milye is lett volna... ;)

    Nemzetiségi kédések
    Momenentán a te általad beidézett mondatnak nincs ihgazából relevanciája. Tekintve hogy ha az álláspontokkal kapcsolatban kérdés merülhet fel, az igazából csak a nyugati országok esetében bizonytalan és erre vonatkozott az én megállapításom is.
    Ukrajnáé a '91-es határokat illetően atombiztos, meg lexarják a kisebbségeket. Oroszok amit megtudnak tartani azt megtartják, a nyugat oldaláról jönnek fel ötletek, hogy csak tárgyalnia kéne már a russzkikkal, meg nem egységesek, lásd magyar álláspont. Szal az én mondatomnak volt relevanciája.
    Trianon? Tudod mit, ebbe sem mennék bele részleteibe, mert ez is a szokásos szétoffolási kísérleted ( de csak gondolj bele a nyugati nagy következetességet illetően az 1-2 mill határon kívül ragadt magyar ügyében).

    Hadigazdaság felpörgetése - elhúzódó háború
    Már megbocsáss, majd ha a kijelentésemmel szemben megfogalmazol egy ellenvéleményt és azt meg is indokolod azt fogom vitának tekinteni, ezekekkel a beböfögött egyszavas személyeskedő megjegyzéseiddel nem tudok mit kezdeni, pont ugyan akkora erőfeszítést teszek, mint amekkorát neked jelent ezeket ide okádnod. Gyak semennyit.

    "Akkor rögzítsük. Határázottan/magabiztosan kijelented hogy az általad ismert problémák miatt Ukrajna nem képes F16-okat üzemeltetni/bevétésre küldeni mondjuk 1 év távlatában. Igen/Nem? (próbálj ne elsunnyogni a válasz elől)
    Nexus6 elsunnyogott. Beszari módon csak a szája jár ismét. Ilyen sunyi jellemtelen alak."
    Szerinted? Szerintem nem. Vissza tudod idézni, össze tudod foglalni, meg tudsz konkrét ellenvéleményt fogalmazni arról amiről vagy 30 soron keresztül írtam?