• NEXUS6
    #25
    LOL te eszednél vagy, neked meg mi a bajod!? :O
    Nyugodjál már le! XD

    ENSZ felhatalmazás - agresszió
    Mi az ÉN kitalációm?!! Mire nem vagyok képes? :O Továbbra sem világos!
    Lexarom, hogy melyik nagyhatalom hogy vétózza meg a másik által beterjesztett BT határozatot. Azt írtam, hogy: "Az ENSZ BT felhatalmazása nélkül semmilyen agressziónak nincs jogalapja....." Pont.
    Ember nem kötelező támadni, nem csak katonai megoldás létezik a problémákra, ha már ezt vetjük most az oroszok szemére!!!
    Ez, a fenti az ENSZ alapokmány része. Mit akarsz mondani, mit találtam én ki, milyen kijelentésemmel nem értesz egyet, mert amiket itt írogatsz, azokat én pont nem írtam! Nem érdekelnek a sirámaid sem, és főleg ne akard azokat a nyakamba akasztani, ha megkérhetlek.
    Köszönöm!

    Nemzetiségi kédések
    Cserripiking. Khmmmmm. Ember, miért említettem volna az orosszokat!? :O
    Az a nembiztos, hogy a saját támogatói hogyan is állnak a területi integritásához, ami az ukránok fő szempontja, mert azt, hogy a russzkik hogy állnak hozzá azt azért sejtheted, abból, hogy betámadták őket, meg annektálták az ország 20%-át, meg megpróbálnak minden orosz lakta területet is elfoglalni.
    Tettem egy kijelentést, hogy a nyugat oldaláról egységes és következetes álláspont a nemzetiségi/területi integritás kérdésben nem létezik.
    Nem értem ezt az érzelmi reakciót a részedről. Majd ha lenyugodtál és értelmesen meg tudsz valamiről valamilyen gondolatot fogalmazni gyere vissza.
    Nevetségesek ezek a kirohanások, amiket itt művelsz.

    Hadigazdaság felpörgetése - elhúzódó háború
    Szerinted mennyi időbe tellik kiképezni egy pilótát minden egyes, az adott eszközzel ellátható feladatra? Elárulom kb 5 év. Addig adott pilóta nem tudja kihozni pl. az F-16 minden képességét. Ez van.
    De igazad van: "The assessment given was quite high, and at the end of the report [it is indicated.] that a retraining program for Ukrainian pilots to master F-16 jets could be significantly reduced" Jogos, akkor csak 3 év!
    Addig a háborúnak már évek óta vége lesz, mire az első teljes képességű ukrán F-16 pilótát majd láthatod, ha lesz ilyen egyáltalán.
    Azt hogy ezt a problémát hogy oldják meg, pláne, hogy mindekután az ukrán pilóták nagyrésze már elesett és főiskolai növendékeket ültetnek a Mig-29-be, az az ő problémájuk. Majd felvesznek pár zsoldost a nyugati országokból gondolom. Hogy hogy és mennyi idő alatt lesz belőlük egységes, bevethető alakulat az azért kérdéses. De álmodozzál, ahogy az ukránok is teszik.

    Tekintve, hogy a nyugat által korlátozott fegyverszállítmányok önmagukban nem oldják meg, a fenti probléma (szakemberhiány) miatt sem, az oroszok kiverését, és a nyugat pedig nem akar teljjes mellszélességgel, akár a nyugat és Oroszország közötti nyílt katonai konfliktust is felvállalva, kiállni Ukrajna mellett, így sajnos csak egy marad, hogy Ukrajna szépen el kezd tárgyalni a területi veszteségeiről és arról hogy soha nem lesz a NATO tagja!
    Ez van, minnél később kezdi el, annál nagyobbak lesznek a gazdasági, területi és sajnos emberi veszteségei is.
    Utoljára szerkesztette: NEXUS6, 2023.05.18. 16:34:04