• defiant9
    #10
    "Mint leírtam, és te is többször mutattad, a jelenlegi ukrán vezetés célja az ukrán állam 1991-es határainak visszaállítása."
    Mint már leírtam az orosz vezetés célja a szuverén ukrán államtól terület elhódítása. A háború megindításának nem volt joglapja, csak a háború elhúzódást okozza ha nem vonulnak vissza a határaik mögé.
    Ukrajna és a nyugat érdeke hogy egy katonailag is erős/teljes Ukrajna jöjjön létre ami kapcsán fel sem merül hogy meg merjék támadni az oroszok hogy újabb megyéket csatoljanak el. A nemzetiségi arányok meg gyakorlatliag a háború területen már alig értelmezhetőek, onnan a civilek elmenekülnek akár oroszok akár ukránok, a házaikat meg használhatatlan szintig lövik szét.
    Amint kifogynak az oroszok a rakétákból és Ukrajnái lesz a taktikai légifölény akkor be is láthatja Putyin ezt. A nyugat nem engdheti meg hogy Oroszország nyerjen, és meg is van a gazdasági ereje ahhoz hogy felpörgesse a hadiipari megrendeléseket olyan szintre amivel a nagyságrenddel kisebb orosz gazdaság már nem tud versenyezni.