• Dodo55
    #44
    "Egyet mondjál már ami ontopic és nem reagáltam!"
    Teljesen hülyének nézel, miután épp felsoroltam az előző hozzászólásomban csak az itteni elmúlt néhányat?

    "Hazudsz. Mond már el ebben mi a konkrét válasz/tény.: "Ez melyik bolygón?" "
    Sajnálom, ha nem értesz ilyen alapvető reakciókat. Azzal jöttél, hogy Kína nem önellátó, erre reagáltam ezt. Persze minden relatív, de hogy mondhatsz ilyet amikor pont Európa függ tőlük évről-évre egyre aggasztóbb mértékben?

    Az 5%-os agyfacsarásodot és hasonlókat meg kb. már észre sem veszem ösztönösen. Tőlem te tudományos kutatásokat követelsz örökké köztudomású tények kapcsán, mire fordítva te meg csak úgy bedobálsz ide mindenféle számokat látszólag hasraütésre és rögtön becsületsértő jelzőkkel illetsz amint nem vagyok hajlandó azonnal helyeselni neked ezekre. De ezzel tényleg nem fogsz sehová sem jutni nálam.

    Viszont ontopic: Hallom a napokban minden felől, hogy kiszaladhatott egy kis firka a VAG-nál és megnyomták a vészleállító gombot az EU nevű érdekképviseleti egyesületükben. Garanciákat akarnak a szintetikus üzemanyaggal működő járművek 2035 utáni forgalmazására. A technológia hátterének jobban utánaolvasva nem tűnik realisztikusnak a jelenleg még szinte nem is létező techológiai penetrációt tekintve a kilátásban lévő jövőbeli igények kiszolgálásához szükséges volumen előállíthatósága (magyarra fordítva nem látom legalább 3-4 éve az üzemanyagkutakon a 2400 Forintos zöld benzint / zöld sültkrumplilevet, pedig 20-30 vásárlóból 2 dúsgazdag jólétet és felsőbbrendű példaképmutató életérzést már az anyatejjel magába szívó klímahuszár biztosan venné a bicikliszállító zöldrendszámos 3 tonnás SUV-jába, így elég nyereséges üzlet lehetne már most, tehát ha ez tényleg ~10 év múlva már nagyüzembe van tervezve, akkor nincs elfogadható magyarázat a korai értékesítés hiányára). Én tehát már készítem a pattogatott kukoricát, mert úgy tűnik néhány lépésre lehetünk a biológiaszertárban lévő szekrények kinyitásától
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

    Azokban találni a leggyakrabban csontvázakat :P

    Utoljára szerkesztette: Dodo55, 2023.03.04. 15:59:23